afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Bruine mini container 120 liter Er is 1 product.

Bruine mini container 120 liter voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Bruine mini container 120 liter

De bruine mini container 120 liter is een sterke en handige mini container voor het opslaan en afvoeren van uw afval. Dat kan natuurlijk in of rondom uw huis zijn, in de tuin of garage maar natuurlijk is de bruine mini container 120 liter ook geschikt voor gebruik op kantoor, manege, sportvereniging, horeca of tijdens openbare bijeenkomsten als feesten en festivals.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

De bruine mini container 120 liter is ideaal voor een schone, opgeruimde omgeving

De bruine mini container 120 liter is ideaal voor een schone, opgeruimde omgeving en zorgt er voor dat u weinig tot geen last heeft van vuilnis en bijkomende problemen zoals ongedierte of nare luchtjes. Een perfecte keuze wanener u veel afval heeft en verzekerd wilt zijn van een stevige bruine mini container.

Bruine mini container 120 liter met een lange levensduur

De bruine mini container 120 liter met een lange levensduur besteld u snel en eenvoudig in webshop van Afvalcontainerkopen.nl, naast losse mini containers vindt u in onze shop ook meerdere bulkaanbiedingen vanaf 5 stuks. Het is overigens natuurlijk ook mogelijk de bruine mini container 120 liter in bulkaantallen te kopen, wanneer u dit wenst bijvoorbeeld voor doorverkoop, sportvereniging, festival, bedrijventerrein of andere openbare plekken dan verzoeken wij u eerst contact op te nemen voor een offerte.

Verkrijgbare modellen bruine mini containers 120 liter

 1. Bruine mini container 120 liter
 2. Bruine mini container 240 liter
 3. Bruine mini container

Productinformatie bruine mini container 120 liter

De bruine mini container 120 liter is geschikt voor buitengebruik.: De bruine mini container 120 liter is geschikt voor buitengebruik.

De bruine mini container 120 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De bruine mini container 120 liter is geschikt voor intensief gebruik.

mini container