afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Deksel mobiele container, Rubbermaid

Deksel mobiele container, Rubbermaid

Deksel mobiele container, Rubbermaid

Deksel mobiele container, Rubbermaid
Deksel voor Mobiele container (onderbak apart bestellen).

13,95

In mandje

Meer informatie

Deksel mobiele container, Rubbermaid kopen

Deksel voor beige container van Rubbermaid

Op zoek naar een of meerdere containers met een inhoud van 110 liter? Dan is de Rubbermaid mobiele afvalcontainer een perfecte container, de container is verkrijgbaar met maar liefst 6 verschillende gekleurde deksels. De deksels zijn verkrijgbaar in  beige, zwart, geel, rood, groen of blauw, zo kunt u eenvoudig uw afvalstromen beheren op kantoor, hal, garage, klusruimte of welke opslagplaats dan ook. Rubbermaid zorgt voor hoogwaardige kwlaiteit producten zodat u lang en intensief gebruik kunt maken van de mobiele conatiners met gekleurd deksel.

Het deksel mobiele container, Rubbermaid kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Meerdere mobiele containers van Rubbermaid voor diverse afvalstromen, dat kan eenvoudig met de gekleurde en bijpassende deksels van Rubbermaid. Wij leveren onze producten zoals het deksel mobiele container, Rubbermaid direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. Het deksel mobiele container, Rubbermaid bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Afvalcontainerkopen.nl.

Productinformatie deksel mobiele container, Rubbermaid voor gebruik in huis of kantoor

Het deksel mobiele container, Rubbermaid is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: Het deksel mobiele container, Rubbermaid is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Het deksel mobiele container, Rubbermaid is geschikt voor intensief gebruik.: Het deksel mobiele container, Rubbermaid is geschikt voor intensief gebruik.

Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 100mm
  • Breedte (mm) - 515mm
  • Diepte (mm) - 555mm

Accessoires

  • Containerzakken 50/20x125x0.012
    Containerzakken 50/...

    Containerzakken HDK containerzakken, verpakt per doos. De inhoud bedraagt 8 rollen van 30 vuilnizakken per rol. (240 stuks)

    44,95 € In mandje
  • Mobiele container 110 ltr, Rubbermaid
    Mobiele container 1...

    Mobiele container 110 ltr, Rubbermaid Mobiele container basis van polypropyleen met ergonomische handgrepen. De verzonken wielen besparen ruimte. Scharnierend deksel...

    42,95 € In mandje