afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld plastic flesjes weggooien met de PETman Er zijn 3 producten

Plastic PET flesjes weggooien

Gemakkelijk je PET flesjes weggooien met de PETman

Sinds vorig jaar 1 juli heeft het kabinet statiegeld op kleine PET flesjes ingevoerd. De flesjes krijgen een bedrag van 15 cent per stuk aan statiegeld en kunnen eenvoudig worden ingeleverd met dank aan de PETman fles van Afvalcontainerkopen.nl. De PETman is een grote en opvallende fles op levensgroot formaat en een zeer ruime inhoud van maar liefst 210 liter.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Zorg voor een extra zakcentje

Met de PETman zorgt u voor een leuk extra zakcentje voor uw sportvereniging, scholengemeenschap, bedrijf of event. Koopt een bezoeker, sporter of elerling een flesje met drinken en levert deze in door het PET flesje in de PETman te gooien dan kan de sportvereniging, scholengemeenschap, bedrijf of event deze verzamelen en later inleveren. Het geld is natuurlijk ook te besteden aan bijvoorbeeld een goed doel naar keuze.

De statiegeld flesjes PETman is verkrijgbaar in diverse kleuren

 • De statiegeld verzamelaar is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat er vast wel een kleur is die u aanspreekt. Zo vindt u in ons assortiment de PETman in de kleuren, wit, zwart, blauw, geel en oranje. De PETman statiegeld verzamelaar is

PETman voor statiegedl flesjes online bestellen

Productinformatie flesjes inzamelaar online bestellen

Plastic flesjes afvalbak bestellen geschikt voor gebruik buiten: De flesjes inzamelaar is geschikt voor buitengebruik.
PET flesjes afvalbak bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De flesjes inzamelaar is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites flesjes inzamelaar

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de flesjes inzamelaar.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen