afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Canman voor het inzamelen van aluminium statiegeld blikje Er zijn geen producten

Canman voor het inzamelen van aluminium statiegeld blikje

Zorg voor een opgeruimde omgeving met de Canman

Bent u verantwoordelijk voor of een gebruiker van een openbare gelegenheid zoals bijvoorbeeld een een scholengemeenschap, sportvereniging, dorps- of stadskern of een event dan ergert u zich waarschijnlijk ook zo aan rondlsingerende aluminium blikjes. Merken als Heineken, Coca Cola en Red Bull voeren helaas al jaren de foute lijstjes  aan van rondslingerende blikjes die het milieu vervuilen en belasten. Bent u op zoek naar een ideale oplossing om op uw scholengemeenschap, sportvereniging, dorps- of stadskern of een event dit te voorkomen dan is de Canman een uitstekende oplossing.

De Canman is een opvallende afvalbak in de vorm van een aluminium (fris)drank blikje en gebruikers of bezoekers kunnen daar eenvoudig hun lege blikjes in deponeren. Zo zorgt u voor minder zwerfafval en kunt u ook nog -door de blikjes in te leveren- een extraatje bij verdiene. Leuk voor uw school, sportvereniging, dorp, stad  of event. En beter voor het milieu!!!

Lees meer »

Nieuwe regelgeving om aluminium statiegeld blikjes in te zamelen

In 2023 wordt er nieuwe regelgeving ingevoerd, Omdat het aantal blikjes in het milieu niet afneemt maar juist toeneemt, heeft staatssecretaris Stientje van Veldhoven op 3 februari 2021 de knoop doorgehakt. Zo is besloten het statiegeld op blikjes vervroegd in te laten gaan op 31 december 2022. Blik en ander metaal is heel goed te recyclen. In veel gemeenten kun je metalen verpakkingen (bier- en frisdrankblikjes, soepblikken, aluminium schaaltjes) samen met het plastic inleveren.

Afvalbak Canman

De Canman afvalbak heeft een zeer ruime inhoud van 145 liter en heeft een hoogte van bijna 1 meter met een doorsnede van 50 centimeter. De Canman kan kaal als afvalbak geleverd worden of met een standaard wikkel, ook is het mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren of een wikkel naar eigen inzicht in onze studio te laten ontwikkelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@modii.nl.

De Canman afvalbak voor zwerfafval zoals blikjes is nu te koop

Grote afvalbak voor aluminium blikjes online bestellen

Productinformatie Canman voor aluminium statiegeld blikjes

Afvalbak voor aluminium blikjes gebruik buiten.: De Canman afvalbak voor statiegeld fris- en alcoholhoudende drankjes is geschikt voor buitengebruik.
Kwalitatieve afvalbak voor blikjes 2023 gemaakt van sterke en degelijke materialen: De ruime afvalbak voor aluminium statiegeld blikjes is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites Canman statiegeld frisdrank blikjes afvalbak

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren statiegeld blikjes afvalbak.

Statiegeld Nederland blik
Statiegeld op blikjes - Plastic soup foundation
Statiegeld op blikjes is een feit