afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

240 liter foliestek kliko afvalcontainer bestellen Er is 1 product.

240 liter kliko voor plastic folies bestellen in de webshop Afvalcontainerkopen.nl

Eenvoudig een 240 liter stekfolie kliko afvalcontainer bestellen

Naast standaard 240 liter kliko’s zijn er in onze webshop ook afvalcontainers verkrijgbaar die zijn ontwikkeld voor speciale toepassingen. De stekfolie kliko container is ontwikkeld voor het makkelijk afvoeren van plastic (wikkel) folie in magazijnen waar veelvuldig met -in plastic gewikkelde- pallets, rolcontainers of andere opslag wordt gewerkt. Dankzij meerdere elastische touwen is het zeer gemakkelijk om plastic afval in de container te deponeren zonder dat dit er direct weer uit zal “springen”. Wanneer de kliko afvalcontainer met een inhoud van 240 liter vol is, kan de kliko geleegd worden door de touwen en het deksel los te maken. Een 240 liter stekfolie kliko bestellen, kan in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl.

Lees meer »

  • Voorradig
    Think MegaBini ontgeurder

    Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

    Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

    Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

Meerdere modellen kliko’s verkrijgbaar

De stekfolie kliko is niet het enige “speciale” model in ons assortiment 240 liter afvalcontainers. Naast de stekfolie kliko afvalcontainer is er de 240 liter kliko afvalcontainer met slot plus gleuf en de 240 liter kliko afvalcontainer met glasrozet. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de standaard 240 liter kliko bestellen in onze webshop.

Stekfolie kliko verkrijgbaar in standaard kleur

De speciale kliko modellen zijn in principe slechts beschikbaar in enkele standaard kleuren, de stekfolie kliko afvalcontainer in het rood, de slot plus gleuf kliko afvalcontainer in het blauw en de glasrozet kliko afvalcontainer in het geel. Wanneer u deze “speciale” modellen toch in een andere (standaard) kleur zou willen ontvangen dan kunt u dit telefonisch of per email aanvragen. De 240 liter kliko afvalconatienrs zijn beschikbaar in de volgende kleuren, blauw, bruin, geel, grijs, groen en rood.

Beschikbare modellen stekfolie afvalcontainers met een inhoud van 240 liter bestellen

Productinformatie kliko afvalcontainer 240 liter foliestek

240 liter foliestek kliko afvalcontainer bestellen geschikt voor gebruik buiten: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 240 liter is geschikt voor buitengebruik en voor het verwerken van plastic wikkelfolie.
240 liter foliestek kliko afvalcontainer bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 240 liter is geschikt voor intensief gebruik en voor het verwerken van plastic wikkelfolie.