afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Kunststof afvalbakken Er zijn 51 producten

kunststof afvalbakken te koop

Staande afvalbakken van kunststof

Staande afvalbakken van kunststof, diverse opvallende kleuren en van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Van de bekende staande containers uitgerust met pushkleppen tot containers voor de kleine "rommelmakers" (afvalbakken met speelse gezichtjes met een lage inworpopening en vrolijke kleuren om kinderen aan te moedigen afval op te ruimen) tot afvalcontainers uitgevoerd met een ribbelstructuur die graffiti tegengaan. Daarnaast zijn sommige afvalscheidingsbakken uitgerust met een asbak zodat u niet wordt geconfronteerd met rondzwervende sigarettenpeuken op straat of op uw bedrijfsterrein.

Zorg voor een opgeruimde omgeving met kunststof afvalcontainers

Of het nu gaat om een bedrijventerrein of de openbare ruimte in een gemeente of stad, het is altijd vervelend wanneer u wordt geconfronteerd met zwerfvuil. Voorkom rotzooi op straat met de kunststof afvalcontainers van afvalcontainerkopen.nl. Wij hebben een breed assortiment aan staande kunststof afvalbakken zodat u altijd wel een afvalcontainer vindt die bij uw situatie past!

Hoge kwaliteit afvalbakken met een lange levensduur

De kunststof buitenafvalbakken zijn geschikt voor diverse toepassing. De buitenafvalbakken voor intensief gebruik bieden een perfecte oplossing om te zorgen dat uw woon- of werkomgeving schoon en opgeruimd blijft, maar denkt u bijvoorbeeld ook aan het gebruik op andere openbare plekken zoals pleinen, sportverenigingen, scholen, scholengemeenschappen, religieuze instellingen, parken, honden uitlaatplekken, horeca en hotels.

Verkrijgbare modellen kunststof afvalbakken (enkele voorbeelden)

 1. Geperforeerde kunststof afvalbak Ruff
 2. Buitenafvalbak met afdak 50 ltr
 3. Kikker afvalbak 55 ltr
 4. Rubbermaid Ranger Container 170 liter
 5. Merlin

Productinformatie xxx

Brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De kunststof buitenafvalbakken verkrijgbaar in diverse kleuren zijn geschikt voor buitengebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaalDe staande afvalcontainers met o.a. pushkleppen zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De kunststof buitenafvalbakken verkrijgbaar in diverse kleuren zijn geschikt voor intensief gebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De staande afvalcontainers met o.a. pushkleppen zijn uitgerust met een metalen binnenemmer

 • Single zakhouder
  Voorradig
  Single zakhouder

  Single zakhouder Stalen, opklapbaar frame met kunststof zakhouder met deksel.

  Single zakhouder Stalen, opklapbaar frame met kunststof zakhouder met deksel.

  Single zakhouder Stalen, opklapbaar frame met kunststof zakhouder met deksel.

  14,95 €
  Bekijken
 • Afvalzakhouder EKOthinks 1
  Voorradig
  Afvalzakhouder EKOthinks 1

  Afvalzakhouder EKOthinks 1Enkele opklapbare afvalzakhouder bestaande uit een gegalvaniseerd buizenframe en gekleurd kunststof deksel. In het klepdeksel zit een extra ronde inworpopening/ pushklep.

  Afvalzakhouder EKOthinks 1Enkele opklapbare afvalzakhouder bestaande uit een...

  Afvalzakhouder EKOthinks 1Enkele opklapbare afvalzakhouder bestaande uit een gegalvaniseerd buizenframe en gekleurd kunststof deksel. In het klepdeksel zit een extra ronde...

 • Bonton Circubin koppelset
  Voorradig
  Bonton Circubin koppelset

  Bonton Circubin koppelsetSet van twee kunststof koppelstukjes om twee Bonton Circubin afvalbakken aan elkaar vast te maken en daarmee eenvoudig een flexibel afvalscheidingsstation te creëren. Klik een koppelstukje eenvoudig bij de inkeping aan de zijkant van de Circubin aan elkaar en plaats de dekselrand eroverheen.

  Bonton Circubin koppelsetSet van twee kunststof koppelstukjes om twee Bonton Circubin...

  Bonton Circubin koppelsetSet van twee kunststof koppelstukjes om twee Bonton Circubin afvalbakken aan elkaar vast te maken en daarmee eenvoudig een flexibel...

 • Duo zakhouder
  Voorradig
  Duo zakhouder

  Duo zakhouderStalen, opklapbaar frame met twee kunststof zakhouders met deksel.

  Duo zakhouderStalen, opklapbaar frame met twee kunststof zakhouders met deksel.

  Duo zakhouderStalen, opklapbaar frame met twee kunststof zakhouders met deksel.

 • Wandafvalzakhouder Wallfix
  Voorradig
  Wandafvalzakhouder Wallfix

  Wandafvalzakhouder WallfixAfvalzakhouder voor wandbevestiging.

  Wandafvalzakhouder WallfixAfvalzakhouder voor wandbevestiging.

  Wandafvalzakhouder WallfixAfvalzakhouder voor wandbevestiging.

 • Trio zakhouder
  Voorradig
  Trio zakhouder

  Trio zakhouderStalen, opklapbaar frame met drie kunststof zakhouders met deksel.

  Trio zakhouderStalen, opklapbaar frame met drie kunststof zakhouders met deksel.

  Trio zakhouderStalen, opklapbaar frame met drie kunststof zakhouders met deksel.

 • Voorradig
  Afvalzakhouder EKOthinks 2

  Afvalzakhouder EKOthinks 2Dubbele opklapbare afvalzakhouder bestaande uit een gegalvaniseerd buizenframe en gekleurde kunststof deksels. In de klepdeksels zit een extra ronde inworpopening/ pushklep.

  Afvalzakhouder EKOthinks 2Dubbele opklapbare afvalzakhouder bestaande uit een...

  Afvalzakhouder EKOthinks 2Dubbele opklapbare afvalzakhouder bestaande uit een gegalvaniseerd buizenframe en gekleurde kunststof deksels. In de klepdeksels zit een extra ronde...

 • Afvalzakhouder EKOthinks 3
  Voorradig
  Afvalzakhouder EKOthinks 3

  Afvalzakhouder EKOthinks 3Trio opklapbare afvalzakhouder bestaande uit een gegalvaniseerd buizenframe en gekleurde kunststof deksels. In de klepdeksels zit een extra ronde inworpopening/ pushklep.

  Afvalzakhouder EKOthinks 3Trio opklapbare afvalzakhouder bestaande uit een...

  Afvalzakhouder EKOthinks 3Trio opklapbare afvalzakhouder bestaande uit een gegalvaniseerd buizenframe en gekleurde kunststof deksels. In de klepdeksels zit een extra ronde...

 • Geperforeerde kunststof afvalbak Ruff
  Voorradig
  Geperforeerde kunststof afvalbak Ruff

  Kunststof afvalbakkenStevige opengewerkte afvalbak van polypropyleen met gekleurd deksel en zakhouder. Het zwarte onderstel is gemaakt van gerecycled materiaal. Optioneel is een makkelijk te monteren pedaal en wielbasis verkrijgbaar. Minimum aantal voor bestellen is 2 stuks.

  Kunststof afvalbakkenStevige opengewerkte afvalbak van polypropyleen met gekleurd...

  Kunststof afvalbakkenStevige opengewerkte afvalbak van polypropyleen met gekleurd deksel en zakhouder. Het zwarte onderstel is gemaakt van gerecycled materiaal. Optioneel is een...

  32,95 €
  Bekijken
 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Voorradig
  Wikkel voor CANman

  Wikkel voor CANman in de vorm van een blikjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen blikjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor CANman in de vorm van een blikjeOpvallende wikkel om het publiek aan te...

  Wikkel voor CANman in de vorm van een blikjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen blikjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf...

  74,95 €
  Bekijken
 • Wikkel Trashman
  Voorradig
  Wikkel Trashman

  Wikkel Trashman afvalbakOpvallende wikkel (in het Nederlands) om het publiek aan te moedigen om (rest)afval in de afvalbak te gooien. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel Trashman afvalbakOpvallende wikkel (in het Nederlands) om het publiek aan te...

  Wikkel Trashman afvalbakOpvallende wikkel (in het Nederlands) om het publiek aan te moedigen om (rest)afval in de afvalbak te gooien. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk...

  74,95 €
  Bekijken
 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • Afvalzakken 58x102x0.05, Bonton
  Voorradig
  Afvalzakken 58x102x0.05, Bonton

  Afvalzakken 58x102x0.05, BontonSpeciaal ontwikkelde afvalzakken van gerecycled, stevig materiaal om de 100% circulaire Bonton Original schoon te houden. De perfect passende afvalzakken zijn voorzien van een dubbele lasnaad, zodat het afval ook daadwerkelijk in de zak blijft zitten.

  Afvalzakken 58x102x0.05, BontonSpeciaal ontwikkelde afvalzakken van gerecycled, stevig...

  Afvalzakken 58x102x0.05, BontonSpeciaal ontwikkelde afvalzakken van gerecycled, stevig materiaal om de 100% circulaire Bonton Original schoon te houden. De perfect passende...

 • Afvalzakken 58x102x0.05, Bonton
  Voorradig
  Afvalzakken 58x102x0.05, Bonton

  Afvalzakken 58x102x0.05, Bonton Speciaal ontwikkelde afvalzakken van gerecycled, stevig materiaal om de 100% circulaire Bonton Original schoon te houden. De perfect passende afvalzakken zijn voorzien van een dubbele lasnaad, zodat het afval ook daadwerkelijk in de zak blijft zitten.

  Afvalzakken 58x102x0.05, Bonton Speciaal ontwikkelde afvalzakken van gerecycled, stevig...

  Afvalzakken 58x102x0.05, Bonton Speciaal ontwikkelde afvalzakken van gerecycled, stevig materiaal om de 100% circulaire Bonton Original schoon te houden. De perfect passende...

 • Afvalzakken 58x102x0.05, Bonton
  Voorradig
  Afvalzakken 58x102x0.05, Bonton

  Afvalzakken 58x102x0.05, BontonSpeciaal ontwikkelde afvalzakken van gerecycled, stevig materiaal om de 100% circulaire Bonton Original schoon te houden. De perfect passende afvalzakken zijn voorzien van een dubbele lasnaad, zodat het afval ook daadwerkelijk in de zak blijft zitten.

  Afvalzakken 58x102x0.05, BontonSpeciaal ontwikkelde afvalzakken van gerecycled, stevig...

  Afvalzakken 58x102x0.05, BontonSpeciaal ontwikkelde afvalzakken van gerecycled, stevig materiaal om de 100% circulaire Bonton Original schoon te houden. De perfect passende...

 • Afvalzakken 58x102x0.05, Bonton
  Voorradig
  Afvalzakken 58x102x0.05, Bonton

  Afvalzakken 58x102x0.05, BontonSpeciaal ontwikkelde afvalzakken van gerecycled, stevig materiaal om de 100% circulaire Bonton Original schoon te houden. De perfect passende afvalzakken zijn voorzien van een dubbele lasnaad, zodat het afval ook daadwerkelijk in de zak blijft zitten.

  Afvalzakken 58x102x0.05, BontonSpeciaal ontwikkelde afvalzakken van gerecycled, stevig...

  Afvalzakken 58x102x0.05, BontonSpeciaal ontwikkelde afvalzakken van gerecycled, stevig materiaal om de 100% circulaire Bonton Original schoon te houden. De perfect passende...

 • Paneel voor Landmark Classic, Rubbermaid
  Voorradig
  Rubbermaid Paneel voor Landmark Classic

  Paneel voor Landmark Classic, RubbermaidMassief paneel voor Landmark Classic container. Panelen worden per 4 stuks verkocht.

  Paneel voor Landmark Classic, RubbermaidMassief paneel voor Landmark Classic container....

  Paneel voor Landmark Classic, RubbermaidMassief paneel voor Landmark Classic container. Panelen worden per 4 stuks verkocht.

  81,95 €
  Bekijken
 • Bonton Circubin 40 ltr Open
  Voorradig
  Bonton Circubin 40 ltr Open

  Bonton Circubin 40 ltr Open Duurzame afvalbak van 100% gerecycled polypropyleen uit PMD-afval en daardoor 100% circulair en recyclebaar. Voorzien van open deksel en door de pootjes heeft deze gebruiksvriendelijke Circubin de ideale hoogte om afval in te zamelen. Stickervel met symbool en Nederlandse tekst standaard meegeleverd om gemakkelijk de afvalstroom aan te duiden.

  Bonton Circubin 40 ltr Open Duurzame afvalbak van 100% gerecycled polypropyleen uit...

  Bonton Circubin 40 ltr Open Duurzame afvalbak van 100% gerecycled polypropyleen uit PMD-afval en daardoor 100% circulair en recyclebaar. Voorzien van open deksel en door de...

 • Bonton Circubin Bekerinzet 40 ltr
  Voorradig
  Bonton Circubin Bekerinzet 40 ltr

  Bonton Circubin Bekerinzet 40 ltrBekerinzet van aluminium geschikt voor de circulaire Bonton Circubin 40 liter. Door het efficiënt stapelen in de bekerhouder met 5 gaten (Ø 82 mm) kunnen er twee keer zoveel kartonnen bekers worden ingezameld. De inzet heeft tevens een inworpopening voor kartonnen roerstaafjes waardoor het afval van de bekermodule in zijn geheel kan worden gerecycled.

  Bonton Circubin Bekerinzet 40 ltrBekerinzet van aluminium geschikt voor de circulaire...

  Bonton Circubin Bekerinzet 40 ltrBekerinzet van aluminium geschikt voor de circulaire Bonton Circubin 40 liter. Door het efficiënt stapelen in de bekerhouder met 5 gaten (Ø 82...

 • Bonton Circubin 40 ltr met deksel
  Voorradig
  Bonton Circubin 40 ltr met deksel

  Bonton Circubin 40 ltr met dekselDuurzame afvalbak van 100% gerecycled polypropyleen uit PMD-afval en daardoor 100% circulair en recyclebaar. Voorzien van klepdeksel die de afvalbak geurloos afsluit. Door de pootjes heeft deze gebruiksvriendelijke Circubin de ideale hoogte om afval in te zamelen. Stickervel met symbool en Nederlandse tekst standaard meegeleverd.

  Bonton Circubin 40 ltr met dekselDuurzame afvalbak van 100% gerecycled polypropyleen...

  Bonton Circubin 40 ltr met dekselDuurzame afvalbak van 100% gerecycled polypropyleen uit PMD-afval en daardoor 100% circulair en recyclebaar. Voorzien van klepdeksel die de...

 • Verzwaarde basis staande container
  Voorradig
  Verzwaarde basis staande container

  Containervoet RubbermaidVerzwaarde basis voor Rubbermaid Ranger containers.

  Containervoet RubbermaidVerzwaarde basis voor Rubbermaid Ranger containers.

  Containervoet RubbermaidVerzwaarde basis voor Rubbermaid Ranger containers.

  102,95 €
  Bekijken
 • Bonton Circubin 20+20 ltr Open
  Voorradig
  Bonton Circubin 20+20 ltr Open

  Bonton Circubin 20+20 ltr OpenDuurzame afvalbak van 100% gerecycled polypropyleen uit PMD-afval en daardoor 100% circulair en recyclebaar. Voorzien van twee kunststof binnenemmers (2x 20 liter) en open deksel met tussenschot. Door de pootjes heeft deze gebruiksvriendelijke Circubin de ideale hoogte om afval gescheiden in te zamelen.

  Bonton Circubin 20+20 ltr OpenDuurzame afvalbak van 100% gerecycled polypropyleen uit...

  Bonton Circubin 20+20 ltr OpenDuurzame afvalbak van 100% gerecycled polypropyleen uit PMD-afval en daardoor 100% circulair en recyclebaar. Voorzien van twee kunststof...

 • Voorradig
  Bonton Circubin 20+20 ltr met deksel

  Bonton Circubin 20+20 ltr met dekselDuurzame afvalbak van 100% gerecycled polypropyleen uit PMD-afval en daardoor 100% circulair en recyclebaar. Voorzien van twee kunststof binnenemmers (2x 20 liter) en klepdeksel die de afvalbak geurloos afsluit. Door de pootjes heeft deze gebruiksvriendelijke Circubin de ideale hoogte om afval gescheiden in te zamelen. Stickervel met symbool + Nederlandse tekst.

  Bonton Circubin 20+20 ltr met dekselDuurzame afvalbak van 100% gerecycled polypropyleen...

  Bonton Circubin 20+20 ltr met dekselDuurzame afvalbak van 100% gerecycled polypropyleen uit PMD-afval en daardoor 100% circulair en recyclebaar. Voorzien van twee kunststof...

 • Voorradig
  Buitenafvalbak met afdak 50 ltr

  Buitenafvalbak van polyethyleenAfvalbak van UV-bestendig polyethyleen voor paal- of wandbevestiging met een zeer ruime inworpopening. Voorzien van een driekantslot met sleutel. Door het losdraaien wordt de onderbak van de afvalcontainer kantelbaar. De geribbelde buitenkant van deze buitenafvalbak verhindert de aanplak van affiches en graffiti.

  Buitenafvalbak van polyethyleenAfvalbak van UV-bestendig polyethyleen voor paal- of...

  Buitenafvalbak van polyethyleenAfvalbak van UV-bestendig polyethyleen voor paal- of wandbevestiging met een zeer ruime inworpopening. Voorzien van een driekantslot met sleutel....