afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

BINsystem (nieuw) Er zijn 10 producten

BINsystem buitenafvalbakken

Diverse buitenafvalbakken van het merk BINsystem

Een nieuwe range aan producten van het merk BINsystem, sterke en opvallende buitenafvalbakken die verkrijgbaar zijn in uitvoeringen van 50, 60, 90 en 120 liter. Daarnaast is in dit assortiment ook een hondenpoep afvalbak verkrijgbaar met een inhoud van 60 liter en vindt u in het assortiment van afvalcontainerkopen.nl ook diverse bijpassende items zoals systeem profielen, buisbeugels, systeem asbakprofielen, inwoprverkleiners, paalhouders voor de bevestiging van de diverse buitenafvalbakken aan lantarenpalen en los bevestigingsmateriaal voor andere toepassingen.

Vele mogelijkheden buitenafvalbakken

Alle modellen buitenafvalbakken zijn verkrijgbaar in een groene en zwarte uitvoering. De buitenafvalbbaken zorgen voor een schone omgeving en zijn toepasbaar onder vele omstandigheden, denkt u hierbij aan de openbare ruimte in een stad of dorp, een sportvereniging, een scholengemeenschap, een bedrijf, bedrijventerrein of bijvoorbeeld een (overdekt) winkelcentrum. Het is natuurlijk ook mogelijk de buitenafvalbakken rondom uw huis te gebruiken.

Een totaalsysteem voor buitenafvalbakken

BINsystem biedt u als gebruiker een totaalsysteem van buitenafvalbakken en bijpassende artikelen, zo kunt u voor ieder afvalprobleem een oplossing vinden en bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw probleem. BINsystem buitenafvalbakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zodat u verzekerd bent van een intensief gebruik en een lange levensduur. Al onze bestellingen worden geleverd binnen 3 tot 5 werkdagen, wanneer dit nodig is kan het natuurlijk altijd zodanig ingepland worden om aan een snellere levering te voldoen.

Verkrijgbare modellen BINsystem buitenafvalbakken

 1. buitenafvalbak BINsystem basic 50 liter
 2. buitenafvalbak BINsystem basic 60 liter
 3. buitenafvalbak BINsystem basic 90 liter
 4. buitenafvalbak BINsystem basic 120 liter
 5. BINsystem hondenhalte 60 liter
 6. BINsystem asbak in profiel
 7. inworpverkleiner
 8. aluminium bevestigingsprofiel
 9. bevestigingsbeugel

Productinformatie BINsystem buitenafvalbakken

Brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De stalen buitenafvalbakken van BINsystem zijn geschikt voor buitengebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De opvallende buitenafvalbakken van BINsystem zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaalDe stalen buitenafvalbakken van BINsystem zijn geschikt voor intensief gebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaalDe opvallende buitenafvalbakken van BINsystem zijn uitgerust met een metalen binnenemmer

 • BINsystem inworpverkleiner
  Voorradig
  BINsystem inworpverkleiner

  Tussenstrip voor verkleinen inwerpopening buitenafvalbakVerklein eenvoudig de inworpopening van uw BINsystem afvalbak door middel van een tussenstrip van gepoedercoat verzinkt staal.

  Tussenstrip voor verkleinen inwerpopening buitenafvalbakVerklein eenvoudig de...

  Tussenstrip voor verkleinen inwerpopening buitenafvalbakVerklein eenvoudig de inworpopening van uw BINsystem afvalbak door middel van een tussenstrip van gepoedercoat verzinkt...

 • BINsystem asbak in profiel
  Voorradig
  BINsystem asbak in profiel

  Asbakmodel voor aluminium profielFraai vormgegeven asbak van RVS voor plaatsing in een BINsystem aluminium profielstaander.

  Asbakmodel voor aluminium profielFraai vormgegeven asbak van RVS voor plaatsing in een...

  Asbakmodel voor aluminium profielFraai vormgegeven asbak van RVS voor plaatsing in een BINsystem aluminium profielstaander.

  Aanbieding! 96,95 €
  Bestellen Bekijken
 • BINsystem plastic zakjes
  Voorradig
  BINsystem plastic zakjes

  Plastic zakjes voor hondenpoepPlastic hondenpoepzakjes (4000 stuks totaal) op rol voor plaatsing in de speciale dispenser van de BINsystem Hondenhalte. De plastic zakjes zijn biologisch afbreekbaar.

  Plastic zakjes voor hondenpoepPlastic hondenpoepzakjes (4000 stuks totaal) op rol voor...

  Plastic zakjes voor hondenpoepPlastic hondenpoepzakjes (4000 stuks totaal) op rol voor plaatsing in de speciale dispenser van de BINsystem Hondenhalte. De plastic zakjes zijn...

 • BINsystem buisbeugel
  Voorradig
  BINsystem buisbeugel

  Buisbeugel voor bevestiging BINsystem buitenafvalbakken Buisbeugel van thermisch verzinkt staal met lange palen en grondanker.

  Buisbeugel voor bevestiging BINsystem buitenafvalbakken Buisbeugel van thermisch...

  Buisbeugel voor bevestiging BINsystem buitenafvalbakken Buisbeugel van thermisch verzinkt staal met lange palen en grondanker.

 • BINsystem aluminium profiel
  Voorradig
  BINsystem aluminium profiel

  Aluminium profiel voor het bevestigen van BINsystem buitenafvalbakken Set van twee lange, aluminium zijprofielen voor plaatsing in de grond. De profielstaanders zijn voorzien van een T-sleuf aan de binnenzijde waar tussen alle originele BINsystem buitenafvalbakken gemonteerd kunnen worden. Met grondanker.

  Aluminium profiel voor het bevestigen van BINsystem buitenafvalbakken Set van twee...

  Aluminium profiel voor het bevestigen van BINsystem buitenafvalbakken Set van twee lange, aluminium zijprofielen voor plaatsing in de grond. De profielstaanders zijn voorzien...

 • BINsystem Basic BIN 50
  Voorradig
  BINsystem Basic BIN 50

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 40 literFraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan één zijde. Met een meegeleverde driekantsleutel is de afvalbak eenvoudig en snel te ontgrendelen.

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 40 literFraai vormgegeven,...

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 40 literFraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan...

  Aanbieding! 329,95 €
  Bekijken
 • BINsystem Single BIN 60
  Voorradig
  BINsystem Single BIN 60

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 60 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan één zijde. Met een meegeleverde driekantsleutel is de afvalbak eenvoudig en snel te ontgrendelen.

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 60 liter Fraai vormgegeven,...

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 60 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan...

  Aanbieding! 439,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  BINsystem Double BIN 90

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 90 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan beide zijden. Met een meegeleverde driekantsleutel is de afvalbak eenvoudig en snel te ontgrendelen.

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 90 liter Fraai vormgegeven,...

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 90 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan...

  Aanbieding! 579,95 €
  Bekijken
 • BINsystem Double BIN 120
  Voorradig
  BINsystem Double BIN 120

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 120 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan beide zijden. Met een meegeleverde driekantsleutel is de afvalbak eenvoudig en snel te ontgrendelen.

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 120 liter Fraai vormgegeven,...

  Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 120 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening...

  Aanbieding! 589,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  BINsystem Hondenhalte 60

  Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak met dispenser voor hondenpoep met inhoud van 60 liter Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal voorzien van een dispenser met plastic zakjes voor hondenpoep. Deze BINsystem afvalbak wordt compleet met aluminium profielstaanders en betonblok geleverd.

  Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak met dispenser voor hondenpoep met inhoud van...

  Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak met dispenser voor hondenpoep met inhoud van 60 liter Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt...

  Aanbieding! 839,95 €
  Bekijken