afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Inzamelen van aluminium blikje op school Er zijn geen producten

Inzamelen van aluminium blikje op school

Aluminium statiegeld blikjes op school inzamelen

Eenvoudig er voor zorgen dat u op school of de scholengemeenschap geen overlast meer hebt van rondslingerende aluminium frisdrank blikjes... dat kan met de Canman van afvalcontainerkopen.nl. De Canman is een opvallende afvalbak in de vorm van een frisdrank blikje die er voor zorgt dat bezoekers, scholieren en personeel hun lege blikjes makkelijk weg kunnen gooien. De Canman voorkomt zo dat de omgeving van uw school of opleidingsinstituut een grote bende wordt. Met de Canman zorgt u voor minder zwerfafval en de ingeleverde aluminium blikjes leveren uw school of instelling ook nog een leuk financieel extraatje op dat u aan doel naar keuze kunt besteden.

Lees meer »

Nieuwe regelgeving om aluminium blikjes in te zamelen op scholen en onderwijs instellingen

Vanaf 2023 gaan we statiegeld betalen voor aluminium blikjes. En dat is eigenlijk geen dag te vroeg. Van alle verpakkingen waarin je fris en bier kunt kopen, is aluminium de ergste. Productie van de grondstof (uit bauxiet, de erts die aluminiumoxide bevat) vergt extreem veel energie. Gelukkig kan aluminium eindeloos omgesmolten en hergebruikt worden – maar dan moet de kringloop wel sluiten. En dat is iets wat niet altijd het geval is, om over het zwerfafval maar te zwijgen, met de Canman helpt u dus een handje om dit te verbeteren!!!

Afvalbak voor aluminium frsidrank blikjes op school

Door de invoering van statiegeld en het tegengaan van zwerfafval is de Canman een uitstekende keuze voor een schonere school- en leeromgeving. De bak kan binnen of buiten worden geplaatst en heeft een inhoud van 145 liter met een hoogte van bijna 1 meter een doorsnede van iets meer dan een halve meter. De Canman kan worden "aangekleed" met een standaard wikkel of een wikkel naar keuze in eigen vormgeving van de school of het goede doel dat u wenst te steunen. In onze studio kunnen de ontwerpen en wikkels worden geproduceerd, voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar info@modii.nl.

De afvalbak voor scholen en het inzamelen van aluminium blikjes is nu te koop

Afvalbak voor aluminium blikjes inzamelen op school online bestellen

Productinformatie afvalbak voor scholengemeenschap

Statiegeld afvalbak voor scholen en gebruik buiten.: De Canman afvalbak voor scholen is geschikt voor buitengebruik.
Statiegeld afvalbak gemaakt van sterke en degelijke materialen: De aluminium blikjes afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites Canman afvalbak voor school of schoolpleinen

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren statiegeld blikjes afvalbak.

Statiegeld Nederland blik
Statiegeld op blikjes - Plastic soup foundation
Statiegeld op blikjes is een feit