afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld op blikjes op uw sportvereniging Er zijn geen producten

Statiegeld op blikjes op uw sportvereniging

Met de Canman statiegeld op blikjes op uw sportvereniging verzamelen

Wilt u op uw sportvereniging eenvoudig aluminium blikjes verzamelen om zwerfafval tegen te gaan en ook het milieu een handje te helpen dan is de Canman afvalbak een uitstekende optie. Met de Canman kunt u niet alleen zorgen dat er minder rommel op uw park rondzwerft maar door de aluminium blikjes te verzamelen en daarna in te leveren verdient u als vereniging ook nog een extraatje aan de ingeleverde blikjes. Dat geld kunt u dan mooi aan uw vereniging besteden of -dat zien wij vaker- aan een goed doel naar keuze. De Canman heeft een ruime inhoud dus u kunt flink wat blikjes verzamelen iedere week.

Lees meer »

Nieuwe regelgeving om zwerfafval op sportverenigingen tegen te gaan

In april 2020 besloot toenmalig staatssecretaris Stientje van Veldhoven na een jarenlange strijd om eindelijk statiegeld te gaan heffen op blikjes om de vervuiling en het zwerfafval tegen te gaan. "De meest effectieve manier om zwerfafval tegen te gaan is überhaupt voorkomen dat mensen hun afval in het milieu gooien. Statiegeld blijkt daarvoor het juiste middel,” aldus Van Veldhoven. Nederland sluit zich met statiegeld op blik aan bij onder andere Duitsland, Finland, Noorwegen en Denemarken. Ook op sportvernigingen is het dus van groot belang om aluminium blikjes gescheiden te gaan in zamelen.

Afvalbak Canman voor sportverenigingen en sport complexen

De Canman is een ideale afvalbak met een opvallende uitstraling om er voor te zorgen dat uw sportvereniging een schone en opgeruimde uitstraling behoudt. De Canman is een grijze afvalbak in de vorm van een blikje die kan worden "aangekleed" met een standaard wikkel of een wikkel naar keuze, zo bent u er van verzekerd dat uw sportcomplex een stuk schoner zal blijven en dat vrijwilligers niet keer op keer zwerfafval moeten opruimen. De Canman kan binnen maar eventueel ook buiten worden geplaatst mits in een beschermde omgeving, met een eigen wikkel zorgt u er voor dat uw vereniging de perfecte uitstraling behoudt.

De afvalbak voor sportverenigingen is nu te koop

Afvalbak voor sportcomplex online bestellen

Productinformatie Canman voor sportclubs

De Canman voor sportvereniging en gebruik buiten.: De Canman afvalbak voor sportclubs is geschikt voor buitengebruik.
Afvalbak voor sportclubs gemaakt van sterke en degelijke materialen: De ruime afvalbak voor sportverenigingen is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites Canman afvalbak voor sportverenigingen

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren statiegeld blikjes afvalbak.

Statiegeld Nederland blik
Statiegeld op blikjes - Plastic soup foundation
Statiegeld op blikjes is een feit