afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

400 liter mini-container bestellen Er is 1 product.

400 liter mini-container bestellen

Mini-container met inhoud van 400 liter bestellen

Een 400 liter mini-container kunt u gemakkelijk bestellen in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, in onze webshop vindt u naast mini-containers met een inhoud van 400 liter ook nog mini-containers met een kleinere inhoud. De 3 andere modellen hebben een inhoud van 360 liter, 240 liter (verkrijgbaar in diverse uitvoeringen) en 120 liter. De mini-container met een inhoud van 400 liter is in principe slechts in de grijze uitvoering verkrijgbaar. Wanneer u toch interesse heeft in een andere kleur (enkel bij grote aantallen vanaf 500-1000 stuks) dan verzoeken wij u contact op te nemen.

Lees meer »

 • Mini-container 400 ltr
  Voorradig
  Mini-container 400 ltr

  Grote mini-container van 400 literDe mini-container 400 liter is een sterke en zeer robuuste prullenbak waar u enorm veel afval in kwijt kunt. Aan de voorkant van de mini-container 400 liter, zit een extra zwenkwiel, zodat de mini-container beter te transporteren is. Doordat de container vierkant is, zijn de vuilniszakken goed te verdelen.

  Grote mini-container van 400 literDe mini-container 400 liter is een sterke en zeer...

  Grote mini-container van 400 literDe mini-container 400 liter is een sterke en zeer robuuste prullenbak waar u enorm veel afval in kwijt kunt. Aan de voorkant van de...

Mini-containers geschikt voor diverse toepassingen

Hoewel de mini-containers met een inhoud van 400 liter natuurlijk primair ontwikkeld zijn voor het afvoeren van huishoudelijk afval, GFT afval of zakelijk afval, worden ze ook veelvuldig gebruikt voor andere toepassingen. U kunt hierbij denken aan het opslaan van spelmateriaal, sportmateriaal of bijvoorbeeld vloeistoffen. Naast deze diverse toepassingsmogelijkheden worden de mini-containers veelvuldig gebruikt door sportverenigingen, festivals, scholen of bijvoorbeeld bij bedrijven. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk de mini-conatienrs thuis te gebruiken. Gemaakt van een zeer degelijke kwaliteit en uitgerust met 2 wielen, een extra zwenkwiel aan de voorzijde en een stevig handvat zijn de mini-containers een perfecte partner voor opslag of het schoonhouden van uw omgeving.

Mini-containers 400 liter in diverse kleuren

De mini-container met een inhoud van 400 liter is op dit moment slechts verkrijgbaar in 1 standaard kleur (grijs), de diverse andere modellen zijn vrijwel allemaal verkrijgbaar in de volgende kleuren; blauw, bruin, geel, grijs, groen en rood. U kunt de mini-container 400 liter bestellen in onze webshop, daar vindt u ook de andere beschikbare modellen mini-containers.

Verkrijgbare modellen 400 liter mini-container bestellen

Productinformatie 400 liter mini-container bestellen

400 liter mini-container kopen geschikt voor gebruik buiten: Met een inhoud van 400 liter is de mini-container geschikt voor buitengebruik.
400 liter mini-container kopen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: Met een inhoud van 400 liter is de mini-container geschikt voor intensief gebruik.