afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

400 liter mini-container bestellen Er zijn 2 producten

400 liter mini-container bestellen

Mini-container met inhoud van 400 liter bestellen

Een 400 liter mini-container kunt u gemakkelijk bestellen in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl, in onze webshop vindt u naast mini-containers met een inhoud van 400 liter ook nog mini-containers met een kleinere inhoud. De 3 andere modellen hebben een inhoud van 360 liter, 240 liter (verkrijgbaar in diverse uitvoeringen) en 120 liter. De mini-container met een inhoud van 400 liter is in principe slechts in de grijze uitvoering verkrijgbaar. Wanneer u toch interesse heeft in een andere kleur (enkel bij grote aantallen vanaf 500-1000 stuks) dan verzoeken wij u contact op te nemen.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Mini-container 400 ltr

  Grote mini-container van 400 literDe mini-container 360-400 liter is een sterke en zeer robuuste prullenbak waar u enorm veel afval in kwijt kunt. Aan de voorkant van de mini-container 360-400 liter, zit een extra zwenkwiel, zodat de mini-container beter te transporteren is. Doordat de container vierkant is, zijn de vuilniszakken goed te verdelen.

  Grote mini-container van 400 literDe mini-container 360-400 liter is een sterke en zeer...

  Grote mini-container van 400 literDe mini-container 360-400 liter is een sterke en zeer robuuste prullenbak waar u enorm veel afval in kwijt kunt. Aan de voorkant van de...

Mini-containers geschikt voor diverse toepassingen

Hoewel de mini-containers met een inhoud van 400 liter natuurlijk primair ontwikkeld zijn voor het afvoeren van huishoudelijk afval, GFT afval of zakelijk afval, worden ze ook veelvuldig gebruikt voor andere toepassingen. U kunt hierbij denken aan het opslaan van spelmateriaal, sportmateriaal of bijvoorbeeld vloeistoffen. Naast deze diverse toepassingsmogelijkheden worden de mini-containers veelvuldig gebruikt door sportverenigingen, festivals, scholen of bijvoorbeeld bij bedrijven. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk de mini-conatienrs thuis te gebruiken. Gemaakt van een zeer degelijke kwaliteit en uitgerust met 2 wielen, een extra zwenkwiel aan de voorzijde en een stevig handvat zijn de mini-containers een perfecte partner voor opslag of het schoonhouden van uw omgeving.

Mini-containers 400 liter in diverse kleuren

De mini-container met een inhoud van 400 liter is op dit moment slechts verkrijgbaar in 1 standaard kleur (grijs), de diverse andere modellen zijn vrijwel allemaal verkrijgbaar in de volgende kleuren; blauw, bruin, geel, grijs, groen en rood. U kunt de mini-container 400 liter bestellen in onze webshop, daar vindt u ook de andere beschikbare modellen mini-containers.

Verkrijgbare modellen 400 liter mini-container bestellen

Productinformatie 400 liter mini-container bestellen

400 liter mini-container kopen geschikt voor gebruik buiten: Met een inhoud van 400 liter is de mini-container geschikt voor buitengebruik.
400 liter mini-container kopen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: Met een inhoud van 400 liter is de mini-container geschikt voor intensief gebruik.