afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Containerwagen bestellen Er zijn 10 producten

Een containerwagen bestellen bij afvalcontainerkopen.nl

Gemakkelijk een containerwagen bestellen

Een containerwagen bestellen? Bent u opzoek naar een containerwagen met een bepaalde inhoud of kleur? Een speciaal design, of gewoon praktisch en functioneel. Afvalcontainerkopen.nl heeft een ruim assortiment containerwagens. Bekijk hieronder ons assortiment.

Lees meer »

 • Deksel Tilt Truck 0,4 m3, Rubbermaid
  Voorradig
  Deksel Tilt Truck 0,4 m3, Rubbermaid

  Deksel afvalcontainerGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide uiteinden van de Tilt Truck en dekt de inhoud volledig af. Geschikt voor de Tilt Truck 0,4 m3.

  Deksel afvalcontainerGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot...

  Deksel afvalcontainerGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide uiteinden van de Tilt Truck en dekt de inhoud volledig af. Geschikt voor de Tilt Truck...

 • Deksel voor Mega Brute mobiele afvalverzamelaar, Rubbermaid
  Voorradig
  Deksel voor Mega Brute mobiele afvalverzamelaar,...

  Deksel Mega BruteDeksel dat geschikt is voor de Mega Brute afvalcontainer van Rubbermaid. Het centraal scharnierende deksel geeft toegang tot beide uiteinden van de Mega Brute en dekt de inhoud volledig af. 

  Deksel Mega BruteDeksel dat geschikt is voor de Mega Brute afvalcontainer van...

  Deksel Mega BruteDeksel dat geschikt is voor de Mega Brute afvalcontainer van Rubbermaid. Het centraal scharnierende deksel geeft toegang tot beide uiteinden van de Mega Brute...

 • Deksel Tilt Truck 0,6 m3, Rubbermaid
  Voorradig
  Deksel Tilt Truck 0,6 m3, Rubbermaid

  Deksel afvalcontainerGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide uiteinden van de Tilt Truck en dekt de inhoud volledig af. Geschikt voor de Tilt Truck 0,6 m3.

  Deksel afvalcontainerGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot...

  Deksel afvalcontainerGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide uiteinden van de Tilt Truck en dekt de inhoud volledig af. Geschikt voor de Tilt Truck...

 • Deksel Tilt Truck 0,8 m3, Rubbermaid
  Voorradig
  Deksel Tilt Truck 0,8 m3, Rubbermaid

  KoepeldekselGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide uiteinden van de Tilt Truck en dekt de inhoud volledig af. Geschikt voor de Tilt Truck 0,8 m3.

  KoepeldekselGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide...

  KoepeldekselGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide uiteinden van de Tilt Truck en dekt de inhoud volledig af. Geschikt voor de Tilt Truck 0,8 m3.

 • Containerkar 240 ltr
  Voorradig
  Containerkar 240 ltr

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles tegelijkertijd meenemen. Niet meer helemaal teruglopen naar uw achtertuin als u in de voortuin bezig bent. Gewoon heel handig alles mee te nemen met deze containerkar.

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein...

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles...

 • Container 2x 120 ltr
  Voorradig
  Container 2x 120 ltr

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden en 1 zwenkbaar neuswieltje. Standaard met grijze containers, andere kleuren containers a.u.b. specificeren bij uw bestelling.

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120...

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden...

 • Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 400 ltr

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het speciale ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de Tilt Truck gecontroleerd worden geleegd door één persoon. Laadvermogen tot 400 ltr/205 kg.

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van...

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor...

  Aanbieding! 549,95 €
  Bestellen Bekijken
 • Stevige Transportkar
  Voorradig
  Stevige Transportkar

  Transportkar op wielen  Robuuste stevige transportkar op 4 luchtbanden (incl. 2 zwenkwielen). De kar is geschikt voor 2 x 240 liter containers, die eenvoudig via de oprijplaat op de kar gezet of van de kar gehaald kunnen worden. De oprijplaat (65 cm breed) wordt bediend door de hendel aan de zijkant. Wanneer de oprijplaat naar beneden staat, worden 2 wielen geblokkeerd. Containers apart bestellen.

  Transportkar op wielen  Robuuste stevige transportkar op 4 luchtbanden (incl. 2...

  Transportkar op wielen  Robuuste stevige transportkar op 4 luchtbanden (incl. 2 zwenkwielen). De kar is geschikt voor 2 x 240 liter containers, die eenvoudig via de oprijplaat...

 • Tilt truck 600 ltr - 272 kg
  Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 600 ltr

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de afvalkar gecontroleerd worden geleegd door 1 persoon. Gewelfd, scharnierend deksel apart verkrijgbaar. Laadvermogen tot 600 liter/272 kg.

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer...

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid...

 • Tilt truck 800ltr
  Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 800 ltr

  Transportkar 800 l Rubbermaid Transportkar uit voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het speciale ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de Tilt Truck gecontroleerd worden geleegd door één persoon. Deksel apart verkrijgbaar. Laadvermogen tot 800 ltr/570 kg.

  Transportkar 800 l Rubbermaid Transportkar uit voor het verzamelen van vuil en het...

  Transportkar 800 l Rubbermaid Transportkar uit voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor optimale...

Assortiment containerwagens

In de lijn containerwagens van afvalcontainerkopen.nl vindt u diverse containerwagens met unieke eigenschappen. Wij bieden een oplossing voor elk (professioneel) vuilverwerkingsprobleem! Zo kunt u bij ons een containerwagen bestellen met de mogelijkheid een container, bezem, schop en afvalbakje in één te gebruiken. Op deze manier heeft u alles binnen handbereik om een snelle en deskundige verwerking van het afval plaats te laten vinden. Of wat te denken van een containerkar met de mogelijkheid om 2 afvalcontainers te vervoeren, makkelijk te verplaatsen door de handige zwenkwielen. Tevens bieden wij diverse grote verrijdbare stevige transportkarren aan met laadvermogens van 400 liter tot maar liefst 800 liter. De containers beschikken over een tweede handgreep zodat de containers makkelijk te legen zijn.

Een opgeruimde omgeving

Een containerwagen verzekerd u van een perfect opgeruimde omgeving, gemaakt van degelijke materialen en uitgerust met diverse extra accessoires zorgt u er voor dat u zonder problemen een opgeruimde omgeving behoudt. De containerwagens zijn eigenlijk overal wel toepasbaar, of het nu gaat om het schoon en iopgeruimd houden van een schoolomgeving, een school of scholengemeenschap, sportvereniging of bijvoorbeeld een tijdelijke bijeenkomst zoals bijvoorbeeld een festival of dorpsfeest, met een afvalcontainer heeft u geen omkijken naar de afvalstromen die uw bezoek produceert.

Verkrijgbare modellen te betsellen containerwagens (enkele voorbeelden)

 1. Containerkar 240 liter
 2. Containerkar 2x 120 liter
 3. Rubbermaid Mega Brute Mobile
 4. Rubbermaid Tilt truck 600 liter
 5. Stevige Transportkar

Productinformatie containerwagens online bestellen

Containerwagen bestellen geschikt voor gebruik buiten: De online te bestellen containerwagens zijn geschikt voor buitengebruik.

Containerwagen bestellen zijn vuurbestendig: De ruime en langdurig te gebruiken containerwagens zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Containerwagen bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De online te bestellen containerwagens zijn geschikt voor intensief gebruik.

Containerwagen bestellen met metalen binnenemmer: De ruime en langdurig te gebruiken containerwagens zijn uitgerust met een metalen binnenemmer.