afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

360 liter kliko afvalcontainer bestellen Er zijn 2 producten

360 liter kliko bestellen voor het afvoeren van huis afval of GFT afval

Online kliko afvalcontainer met inhoud van 360 liter bestellen

In de webshop van Afvalcontainerkopen.nl vindt u kliko afvalcontainers met een grote inhoud van maar liefst 360 liter. De kliko’s zijn prettig in gebruik en dankzij de stevige handvatten en wielen kunnen de afvalcontainers gemakkelijk verplaatst worden. De kiklo afvalcontainers met een inhoud van 360 liter zijn gemaakt van van sterk kunststof en hebben een lange levensduur. De kliko’s zijn verkrijgbaar in 5 standaard kleuren. Een 360 liter kliko afvalcontainer bestellen kan eenvoudig in onze webshop.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Mini-container 360 ltr
  Voorradig
  Mini-container 360 ltr

  Kunststof mini container met een inhoud van 360 literDeze mini-container van 360 liter kunnen we bijna geen mini container meer noemen vanwege de grote inhoud. Er kunnen gemiddeld ongeveer 7 afvalzakken in. Aan de achterzijde van de prullenbak bevinden zich twee stevige handvaten waardoor de prullenbak goed is te verplaatsen.

  Kunststof mini container met een inhoud van 360 literDeze mini-container van 360 liter...

  Kunststof mini container met een inhoud van 360 literDeze mini-container van 360 liter kunnen we bijna geen mini container meer noemen vanwege de grote inhoud. Er kunnen...

  115,95 €
  Bekijken

Kliko container met een inhoud van 360 liter voor het afvoeren van afval

De kliko afvalcontainer met een inhoud van maar liefst 360 liter biedt de perfecte oplossing voor het afvoeren van diverse soorten huisafval of bedrijfsafval. De kliko container heeft een ruime inhoud, is gemaakt van sterk kunststof en is natuurlijk ook geschikt voor verwerken van GFT afval. Ook is het mogelijk de afvalcontainers te gebruiken voor de opslag van diverse materialen of vloeistoffen. De kliko containers zijn uitgerust met een stevige handgreep en 2 slijtvaste zwarte wielen zodat de afvalcontainer gemakkelijk is te verplaatsen. De kliko afvalcontainer is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren; een blauwe kliko, een grijze kliko, een groene kliko, een gele kliko of een rode kliko.

Meerdere formaten kliko afvalcontainers beschikbaar

De grote kliko containers met een inhoud van 360 liter zijn niet alleen in diverse kleuren verkrijgbaar maar er zijn ook kliko’s met een inhoud van 120 liter, 240 liter of nog groter dan de kliko container met een inhoud van 360 liter, namelijk kliko containers met een inhoud van maar liefst 400 liter. De 240 liter kliko afvalcontainers zijn ook verkrijgbaar in 3 speciale uitvoeringen; de kliko container 240 liter met foliestek, de kliko container 240 liter met gleuf + slot en de kliko container 240 liter met glasrozet.

Verkrijgbare modellen 360 liter kliko afvalcontainer bestellen

Productinformatie kliko afvalcontainer 360 liter

360 liter kliko afvalcontainer bestellen geschikt voor gebruik buiten: De kliko afvalcontainer met een inhoud van 360 liter is geschikt voor buitengebruik.
360 liter kliko afvalcontainer bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De kliko afvalcontainer met inhoud van 360 liter is geschikt voor intensief gebruik.