afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld in Nederland verdienen met plastic flesjes Er zijn 3 producten

Statiegeld flesjes inleveren en geld verdienen

Extra statiegeld verdienen in Nederland met plastic flesjes

Wil je op een snelle en gemakkelijke manier statiegeld verdienen dan is de PETman een uitstekende en opvallende afvalbak voor het verzamelen van de plastic statiegeld flesjes. De PETman is speciaal ontwikkeld voor het inzamelen van plastic stiegeld flesjes in Nederland en België. De afvalbak is opvallend vormgegeven in de vorm van een grote fles zodat deze zeer zeker op zal vallen. Het geld dat u inzamelt met de flesjes kan besteed worden aan een project binnen uw bedrijf, school, sportvereniging, gemeente of event!!! Zo slaat u 2 vliegen in 1 klap... minder vervuiling en een extraatje voor uw eigen projecten of bijvoorbeeld een goed doel naar keuze.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Het tegengaan van de plastic soep

Met het besluit om statiegeld op kleine flesjes te heffen komt een einde aan 20 jaar discussie over statiegeld op plastic flesjes. Bij zo’n 12.000 verkopers kunnen de flesjes straks worden ingeleverd: in supermarkten (> 200 m2), via cateraars, op treinstations met bemande verkooppunten en bij grote tankstations langs de weg. Horeca en kleine bedrijven zijn uitgesloten van de verplichting kleine flesjes in te zamelen. Scholen en sportverenigingen kunnen daarnaast vrijwillig kiezen voor een innamepunt. Producenten zijn verantwoordelijk voor het nieuwe statiegeldsysteem en dragen hiervan de kosten.

De afvalbak voor statiegeld flesjes is verkrijgbaar in diverse kleuren

De afvalbak  voor statiegeld flesjes is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering, een witte, een gele, een oranje, een blauwe of een gele PETman. De PETman heeft een hoogte van 180cm en een breedte van 58cm. De inhoud van de PETman is 210 liter zodat u er van verzekerd bent dat er flink wat flesjes kunnen worden verzameld. De PETman kan worden "aangekleed" met een eigen wikkel, dat kan een wikkel zijn dat standaard in ons assortiment is te bestellen, of een wikkel naar eigen ontwerp. Deze wikkels worden ontworpen en geproduceerd in onze eigen design studio. U kunt ook een ontwerp dat door uw eigen ontwerpbureau is ontworpen aanleveren.

Afvalbak voor statiegeld flesjes online bestellen

Productinformatie PETman online bestellen

PETman afvalcontainer van kunststof bestellen geschikt voor gebruik buiten: De PETman is geschikt voor buitengebruik.
Flesjes afvalbak bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De PETman is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites PETman

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de PETman.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen