afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Vuilnisemmer bestellen Er zijn 9 producten

staande afvalbakken te koop

Vuilnisemmers bestellen bij afvalcontainerkopen.nl

Vuilnisemmers bestellen doet u natuurlijk bij afvalcontainerkopen.nl, wij hebben een breed en uitgebreid assortiment dat geschikt is voor gebruik in vrijwel iedere situatie. Onze vuilnisemmers kunt u binnen gebruiken maar natuurlijk is het ook mogelijk de vuilnisemmers buiten te gebruiken.

Lees meer »

 • Binnenbak voor Landmark Junior, Rubbermaid
  Voorradig
  Binnenbak voor Landmark Junior, Rubbermaid

  Binnenbak afvalcontainerSterke binnenbak van polyethyleen voor Landmark Junior container 132,5 ltr. Een duurzame container voor het deponeren van afval met een forse inhoud. 

  Binnenbak afvalcontainerSterke binnenbak van polyethyleen voor Landmark Junior...

  Binnenbak afvalcontainerSterke binnenbak van polyethyleen voor Landmark Junior container 132,5 ltr. Een duurzame container voor het deponeren van afval met een forse inhoud. 

 • Binnenbak voor Landmark, Rubbermaid
  Voorradig
  Binnenbak voor Landmark, Rubbermaid

  Binnenbak voor Landmark containerVierkante binnenbak van polyethyleen voor Landmark container 190 liter. Een duurzame container voor het deponeren van afval met een forse inhoud.   

  Binnenbak voor Landmark containerVierkante binnenbak van polyethyleen voor Landmark...

  Binnenbak voor Landmark containerVierkante binnenbak van polyethyleen voor Landmark container 190 liter. Een duurzame container voor het deponeren van afval met een forse...

 • Voorradig
  Afvalzakhouder 120 ltr

  AfvalzakhoudersAfvalzakhouder met metalen ombouw en 2 deuren. De afvalzakhouder heeft inhoud van 120 liter en is schikt voor intensief buitengebruik, daarnaast is het materiaal ook vuurbestendig. Een klassieke vuilniszakhouder die makkelijk te legen is en uitgerust met een deksel zodat regen, sneeuw en wind geen invloed hebben op het afval.

  AfvalzakhoudersAfvalzakhouder met metalen ombouw en 2 deuren. De afvalzakhouder heeft...

  AfvalzakhoudersAfvalzakhouder met metalen ombouw en 2 deuren. De afvalzakhouder heeft inhoud van 120 liter en is schikt voor intensief buitengebruik, daarnaast is het materiaal...

  114,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Afvalzakhouder

  AfvalzakhouderAfvalzakhouder met metalen ombouw en 1 deur. De afvalzakhouder is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en geschikt voor intensief buitengebruik. De afvalzakhouder is ook vuurbestendig. De afvalzakhouder heeft een inhoud van 60 liter.

  AfvalzakhouderAfvalzakhouder met metalen ombouw en 1 deur. De afvalzakhouder is...

  AfvalzakhouderAfvalzakhouder met metalen ombouw en 1 deur. De afvalzakhouder is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en geschikt voor intensief buitengebruik. De...

  133,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Kikker afvalbak 55 ltr

  Leuke afvalbak voor jonge kinderenOpvallende buitenafvalbak in de vorm van een kikker vervaardigd van rotatiegegoten kunststof (MDPE) voor binnen of buitengebruik. Zeer sterk en duurzaam. Lage inworpopening (608 mm hoog) en vrolijke kleuren om kinderen aan te moedigen afval op te ruimen. Optioneel: recycling labels om de afvalstroom aan te duiden.

  Leuke afvalbak voor jonge kinderenOpvallende buitenafvalbak in de vorm van een kikker...

  Leuke afvalbak voor jonge kinderenOpvallende buitenafvalbak in de vorm van een kikker vervaardigd van rotatiegegoten kunststof (MDPE) voor binnen of buitengebruik. Zeer sterk en...

 • Pinguin afvalbak 55 ltr
  Voorradig
  Pinguin afvalbak 55 ltr

  Kinder afvalbakOpvallende afvalbak in de vorm van een pinguin vervaardigd van rotatiegegoten kunststof (MDPE) voor binnen of buitengebruik. Zeer sterk en duurzaam. Lage inworpopening (422 mm hoog) en vrolijke kleuren om kinderen aan te moedigen afval op te ruimen. Optioneel: recycling labels om de afvalstroom aan te duiden.

  Kinder afvalbakOpvallende afvalbak in de vorm van een pinguin vervaardigd van...

  Kinder afvalbakOpvallende afvalbak in de vorm van een pinguin vervaardigd van rotatiegegoten kunststof (MDPE) voor binnen of buitengebruik. Zeer sterk en duurzaam. Lage...

 • Dolfijn afvalbak 55 ltr
  Voorradig
  Dolfijn afvalbak 55 ltr

  Vrolijke afvalbakOpvallende afvalbak in de vorm van een dolfijn vervaardigd van rotatiegegoten kunststof (MDPE) voor binnen of buitengebruik. Zeer sterk en duurzaam. Lage inworpopening (422 mm hoog) en vrolijke kleuren om kinderen aan te moedigen afval op te ruimen. Optioneel: recycling labels om de afvalstroom aan te duiden.

  Vrolijke afvalbakOpvallende afvalbak in de vorm van een dolfijn vervaardigd van...

  Vrolijke afvalbakOpvallende afvalbak in de vorm van een dolfijn vervaardigd van rotatiegegoten kunststof (MDPE) voor binnen of buitengebruik. Zeer sterk en duurzaam. Lage...

 • Voorradig
  Copperfield

  Grote kunststof afvalbak Grote buitenafvalbak die veelvuldig wordt gebruikt in parken, dorps- en stadscentra. De afvalbak is gemaakt van sterk kunststof en UV-bestendig zodat de afvalbak niet (snel) zal verkleuren. De buitenafvalbakken zijn verkrijgbaar in 3 kleuren, een zwarte afvalbak, een groene afvalbak en een paarse afvalbak.

  Grote kunststof afvalbak Grote buitenafvalbak die veelvuldig wordt gebruikt in parken,...

  Grote kunststof afvalbak Grote buitenafvalbak die veelvuldig wordt gebruikt in parken, dorps- en stadscentra. De afvalbak is gemaakt van sterk kunststof en UV-bestendig zodat de...

  315,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Robuuste recreatie-afvalbak

  Vuurbestendige afvalbakVuurbestendige afvalbak van 2 mm dik plaatijzer, wordt geleverd inclusief azobé-paal en bevestigingsmateriaal. De afvalcontainer is zeer robuurst en heeft een inhoud van maar liefst 120 liter. Zeer geschikt voor intensief gebruik, vooral op plekken waar veel mensen samenkomen zoals parken, pretparken, recreatieparken en sportparken.

  Vuurbestendige afvalbakVuurbestendige afvalbak van 2 mm dik plaatijzer, wordt geleverd...

  Vuurbestendige afvalbakVuurbestendige afvalbak van 2 mm dik plaatijzer, wordt geleverd inclusief azobé-paal en bevestigingsmateriaal. De afvalcontainer is zeer robuurst en heeft...

Vuilnisemmers voor iedere toepassing

De vuilnisemmers zijn geschikt voor iedere toepassing in uw woon- of werkomgeving. Zorg voor een keurig opgeruimde buitenruimte of het afval dat u in huis of kantoor produceert. De vuilnisemmers zijn gemaakt van degelijke en duurzame materialen zodat een lange levensduur verzekerd is.

Een uitgebreid assortiment vuilnisemmers bestellen

In ons assortiment vindt u vuilnisemmers voor eigenlijk alle afvalstromen. Zo hebben we kleine afvalbakken met vrolijke gezichtjes die zich speciaal richten op kleine kinderen maar ook afvalzakhouders, binnenbakken, kunststof afvalbakken, recreatie afvalbakken en diverse modellen voor het gebruik in huis of kantoor.

Verkrijgbare modellen te bestellen vuilnisemmers (enkele voorbeelden)

 1. Binnenbak voor Landmark Junior, Rubbermaid
 2. Afvalzakhouder 120 ltr
 3. Dolfijn afvalbak 55 ltr
 4. Copperfield
 5. Robuuste recreatie-afvalbak

Productinformatie vuilnisemmers bestellen

Vuilnisemmer bestellen geschikt voor gebruik buiten: De te bestellen vuilnisemmers zijn geschikt voor buitengebruik.

Vuilnisemmer bestellen zijn vuurbestendig: De vuilnisemmers die u bij ons kunt bestellen zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Vuilnisemmer bestellen inclusief bevestigingsmateriaal: De te bestellen vuilnisemmers zijn geschikt voor intensief gebruik.

Vuilnisemmer bestellen met metalen binnenemmer: De vuilnisemmers die u bij ons kunt bestellen zijn uitgerust met een metalen binnenemmer.