afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Groene mini container 140 liter Er is 1 product.

Groene mini container 140 liter voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Groene mini container 140 liter

De groene mini container 140 liter is een container voor het opruimen van diverse soorten afval, huisvuil maar bijvoorbeeld ook geschikt voor het opslaan van vloeistoffen, sportartikelen of andere artikelen die veelvuldig gebruikt worden en verplaatst dienen te worden. Ideaal dus voor gebruik op scholen, scholengemeenschappen, kinderdagverblijven, sportverenigingen en bedrijven.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

De groene mini container 140 liter is speciaal onwikkeld voor papier, groente-, fruit- en tuinafval (GFT)

Naast de bovenstaande toepassingen is de groene mini container 140 liter natuurlijk vooral ontwikkeld voor papier, groente-, fruit- en tuinafval (GFT). Een perfecte partner in uw strijd tegen diverse soorten afval en dankzij de twee zwarte wielen eenvoudig te verplaatsen, ook wanneer deze flink gevuld is. De groene mini container 140 liter is -samen met de andere mini containers in ons assortiment- een niet meer weg te denken container voor thuis of zakelijk gebruik.

Groene mini container 140 liter gemaakt van duurzame materialen

De groene mini container 140 liter is gemaakt van duurzame materialen zodat u verzekerd bent van een lang en intensief gebruik. De mini container 140 liter is gemaakt van sterk HDPE kunststof en voor ieder model geldt dat deze ongeveer 1 meter hoog zijn, afhankelijk van de inhoud is er een variatie in breedte en diepte van de groene mini containers.

Verkrijgbare modellen groene mini containers 140 liter

 1. Groene mini container 140 liter
 2. Groene mini container 240 liter
 3. Groene mini container 360 liter
 4. Groene mini containers
 5. Groene mini container 120 liter

Productinformatie groene mini container 140 liter

De groene mini container 140 liter is geschikt voor buitengebruik.: De groene mini container 140 liter is geschikt voor buitengebruik.

De groene mini container 140 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De groene mini container 140 liter is geschikt voor intensief gebruik.