afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

360 liter mini-container kopen Er zijn 3 producten

360 liter mini-container kopen

Eenvoudig een 360 liter mini-container kopen

Mini-containers met een inhoud van 360 liter vindt u in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl. De mini-containers zijn makkelijk in gebruik dankzij de stevige handvatten en kunnen gemakkelijk verplaatst worden. Gemaakt van sterk kunststof hebben de mini-containers een lange levensduur en zijn verkijrgbaar in 5 standaard kleuren. Een 360 liter mini-container kopen kan eenvoudig in onze webshop.

Lees meer »

 • Think MegaBini ontgeurder navulling
  Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder navulling

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Per 2 stuks verpakt. Houder apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor...

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke...

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Mini-container 360 ltr
  Voorradig
  Mini-container 360 ltr

  Kunststof mini container met een inhoud van 360 literDeze mini-container van 360 liter kunnen we bijna geen mini container meer noemen vanwege de grote inhoud. Er kunnen gemiddeld ongeveer 7 afvalzakken in. Aan de achterzijde van de prullenbak bevinden zich twee stevige handvaten waardoor de prullenbak goed is te verplaatsen.

  Kunststof mini container met een inhoud van 360 literDeze mini-container van 360 liter...

  Kunststof mini container met een inhoud van 360 literDeze mini-container van 360 liter kunnen we bijna geen mini container meer noemen vanwege de grote inhoud. Er kunnen...

  112,95 €
  Bekijken

Mini-container voor het verzamelen van afval met inhoud van 360 liter

De afvalcontainer met een inhoud van maar liefst 360 liter is natuurlijk vooral bekend als de mini-container en wordt vrijwel altijd gebruikt voor het inzamelen van diverse soorten huisafval of bedrijfsafval. De mini-containers hebben een grote inhoud, zijn gemaakt van sterk kunststof en zijn daarnaast ook geschikt voor GFT afval, ook worden de mini-containers ingezet als opslagcontainer van diverse materialen of bijvoorbeeld vloeistoffen. De containers beschikken over een set stevige en slijtvaste wielen. De stevige handgreep zorgt er voor dat de 360 liter container zeer gemakkelijk teverplaatsen is. U kunt de blauwe, grijze, groene, gele of rode 360 liter mini-containers kopen in onze webshop.

Niet alleen in 360 liter formaat

De grote containers met een inhoud van 360 liter zijn niet alleen in diverse kleuren verkrijgbaar maar er zijn ook modellen met een inhoud van 120 liter, 240 liter of nog groter dan de mini-container met een inhoud van 360 liter, namelijk containers met een inhoud van maar liefst 400 liter. De 240 liter mini-containers zijn ook verkrijgbaar in 3 speciale uitvoeringen; de container 240 liter met foliestek, de container 240 liter met gleuf + slot en de container 240 liter met glasrozet.

Verkrijgbare modellen 360 liter mini-container kopen

Productinformatie 360 liter mini-container kopen

360 liter mini-container kopen geschikt voor gebruik buiten: De mini-container met een inhoud van 360 liter is geschikt voor buitengebruik.
360 liter mini-container kopen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De mini-container met een inhoud van 360 liter is geschikt voor intensief gebruik.