afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Tilt truck kopen Er zijn 2 producten

Tilt truck kopen voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Rubbermaid Tilt truck transportkar kopen gemaakt van zeer sterk kunststof structuurschuim

Een Rubbermaid Tilt truck transportkar kopen doet u natuurlijk bij Afvalcontainerkopen.nl. De Rubbermaid Tilt truck is een afvalcontainer van zeer sterk kunststof structuurschuim en u vindt deze afvalcontainers in het assortiment van Afvalcontainerkopen.nl. De Rubbermaid Tilt truck transportkar is verkrijgbaar in drie uitvoeringen die enkel qua formaat verschillen. Zo hebben wij modellen van 0,m4 m3, 0,6 m3 en 0,8 m3.

Lees meer »

 • Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 400 ltr

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het speciale ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de Tilt Truck gecontroleerd worden geleegd door één persoon. Laadvermogen tot 400 ltr/205 kg.

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van...

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor...

  Aanbieding! 709,95 €
  Bestellen Bekijken
 • Tilt truck 600 ltr - 272 kg
  Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 600 ltr

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de afvalkar gecontroleerd worden geleegd door 1 persoon. Gewelfd, scharnierend deksel apart verkrijgbaar. Laadvermogen tot 600 liter/272 kg.

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer...

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid...

Eenvoudig verplaatsbare Tilt truck en Mega Brute van Rubbermaid te koop

De eenvoudig verplaatsbare Tilt truck en de Mega Brute van Rubbermaid zijn te koop in onze shop voor bedrijven en particuliere gebruikers. Wanneer u bijvoorbeeld een grote tuin met veel snoeiafval heeft, druk aan het verbouwen bent of gewoon “graag” veel rommel maakt zorgt u met de Tilt truck of Mega Brute van Rubbermaid voor een opgeruimde woon- of werkomgeving. De Mega Brute afvalcontainer is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor gebruik in hotel of horeca. De Mega Brute is bijvoorbeeld perfect geschikt voor het gelijktijdig verzamelen van diverse afvalstromen, zo kunt u gebruikt bedden- of linnengoed ophalen maar kan de afvalcontainer tegelijkertijd worden uitgerust met een Slim Jim afvalcontainer voor klein afval dat in prullebakken op kamers of gangen in een hotel achterblijft.

Rubbermaid Tilt truck transportkar kopen voor vervoer van afval en middelzware materialen

De Rubbermaid Tilt truck is een multifunctionele transportkar voor vervoer van afval en middelzware materialen. Wacht niet langer en bestel er vandaag nog één! Voor zakelijke klanten is het mogelijk de Tilt truck op rekening te kopen, bij particulire gebruikers verlangen wij een vooruitbetaling.

Filmpjes op Youtube met de mogelijkheden die de Rubbermaid Tilt truck en Rubbermaid Mega Brute mobiele afvalverzamelaar, vindt u op onderstaande webadressen:
Rubbermaid Tilt truck kopen
Rubbermaid Mega Brute mobiele afvalverzamelaar kopen

Verkrijgbare modellen Rubbermaid Tilt truck en Mega Brute mobiele afvalverzamelaar te koop

 1. Stevige structuurschuim Rubbermaid Tilt truck te koop met 400 liter inhoud
 2. Stevige structuurschuim Rubbermaid Tilt truck te koop met 600 liter inhoud
 3. Stevige structuurschuim Rubbermaid Tilt truck te koop met 800 liter inhoud
 4. Stevige structuurschuim Rubbermaid Tilt truck deksel te koop voor model 0,4 m3 / 0,6 m3 / 0,8 m3
 5. Stevige structuurschuim Rubbermaid Mega Brute Mobile te koop met 450 liter inhoud
 6. Stevige structuurschuim Deksel Rubbermaid Mega Brute mobiele afvalverzamelaar te koop

Productinformatie Rubbermaid Tilt truck kopen

De Rubbermaid Tilt trucks kopen zijn geschikt voor buitengebruik.: De Rubbermaid Tilt trucks kopen zijn geschikt voor buitengebruik.

De Rubbermaid Tilt trucks zijn geschikt voor intensief gebruik.: De Rubbermaid Tilt trucks kopen zijn geschikt voor intensief gebruik.