afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Steun een goed doel met het verzamelen van plastic flessen Er zijn 3 producten

Verzamelen van plastic flesssen, dan is de PETman echt iets voor u

Steun een goed doel en start nu nog met het verzamelen van plastic flessen

Wil je een goed doel steunen, gewoon zorgen voor minder zwerfafval of een extraatje voor je vereniging, school, event of wat dan ook regelen... dan is de PETman een uitstekende en opvallende afvalbak. Met de grote PETman afvalbak val je zeer zeker op wanneer je plastic statiegeld flessen wilt verzamelen. De PETman is een opvallende verschijning in de vorm van een grote statiegeld fles met aan de voorzijde een inwerpopening voor het verzamelen van de flessen. De PETman is 1,80 meter hoog, 0,58 meter breed en heeft een inhoud van maar liefst 210 liter.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Inleveren bij de aangewezen inname punten

Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten innamepunten, namelijk innamepunten die statiegeld uitkeren en overige innamepunten.

Bij innamepunten die statiegeld uitkeren krijgt u altijd het statiegeld terug. Overige innamepunten zijn hiertoe niet verplicht, maar kunnen ervoor kiezen om vrijwillig in te gaan zamelen. Houd er dus rekening mee dat zij niet altijd het statiegeld uitkeren. Mocht u toch het statiegeld terug willen, dan kunt u uw flesje bewaren en op een later moment inleveren bij een punt die wel uitkeert.

De PETman van afvalcontainerkopen.nl is verkrijgbaar in diverse kleuren

De afvalbak is verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat er vast wel een kleur bij zit die geschikt is voor uw doel. Het is eventueel mogelijk voor een andere kleur op maat te gaan, maar dit is enkel mogelijk bij grote aantallen. Bij de PETman is het mogelijk een wikkel te bestellen, dit kan een standaard wikkel zijn, ook is het mogelijk een wikkel te laten ontwerpen in onze eigen ontwerpstudio, de productie vindt hier ook plaats. Ook is het mogelijk dat u uw eigen ontwerp aanlevert welke dan geproduceerd kan worden in onze studio. Voor vragen kunt u contact opnemen met 010 223 53 12.

De PETman statiegeld afvalbak online bestellen

Productinformatie grote afvalbak voor plastic flessen online bestellen

Afvalbak voor zwerf afval bestellen geschikt voor gebruik buiten: De grote afvalbak voor plastic flessen is geschikt voor buitengebruik.
Inname punt voor plastic flesjes bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De grote afvalbak voor plastic flessen is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites grote afvalbak voor plastic flessen

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de grote afvalbak voor plastic flessen.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen