afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld op petflesjes op uw sportvereniging Er zijn 3 producten

Statiegeld inzamelen met petflesjes op een sportvereniging

Statiegeld innen met petflesjes op een sportvereniging

Wilt u snel en eenvoudig statiegeld in op uw sportvereniging dan kan dat met de PETman afvalbak van afvalcontainerkopen.nl. De PETman is een opvallende afvalbak met een ruime opening aan de voorzijde waarin petflesjes gemakkelijk kunnen worden geworpen. Dankzij de opvallende vormgeving in de vorm van een grote fles bent u er van verzekerd dat u veel petflesjes in zult zamelen en voorkomt u rondzwervend plastic afval.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Statiegeld voor uw sportvereniging of een goed doel

Met de PETman kunt u statiegeld inzamelen voor uw vereniging of voor een goed doel naar keuze. Dankzij de hoogte van 1,80 meter en een breedte van 0,58 meter met een inhoud van 210 liter bent u verzekerd van flink wat flesjes. De petflesjes kunnen worden ingeleverd op de daartoe aangewezen plaatsen en bedrijven. Per flesje (< 1 liter) wordt straks 15 cent statiegeld gerekend. Voor grote flessen (> 1 liter) blijft het 25 cent. Inleveren kan in supermarkten, op treinstations, bij tankstations langs de weg en via cateraars. Deze maatregel moet leiden tot veel minder plastic zwerfafval. Producenten van flesjes frisdrank en water zijn verantwoordelijk voor de invoering van het statiegeldsysteem. Horeca en kleine bedrijven zijn vrijgesteld van de verplichting kleine plastic flesjes in te zamelen.

Petflesjes afvalbak verkrijgbaar in diverse kleuren

De petflesjes afvalbak is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zo hebben wij de PETman's in geel, zwart, wit, oranje en blauw. Ook kan de PEtman worden vormgegeven met een standaard wikkel uit ons assortiment of een wikkel naar eigen ontwerp, vormgegeven in onze design studio of door uw eigen reclamebureau. De wikkels worden geproduceerd in onze studio.

Afvalbak voor petflesjes online bestellen

Productinformatie PETman online bestellen

Petflesjes afvalbak bestellen geschikt voor gebruik buiten: De PETman is geschikt voor buitengebruik.
Afvalbak voor rondzwervende drinkflesjes bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De PETman is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites PETman

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de PETman.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen