afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Grijze minicontainer 240 liter Er is 1 product.

Grijze minicontainer 240 liter voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Grijze minicontainer 240 liter

De grijze minicontainer 240 liter is een minicontainer die inmiddels niet meer uit het straatbeeld in Nederland en Vlaanderen is weg te denken. De grijze minicontainer 240 liter werd voor het eerst in de jaren 70 in Nederland geïntroduceerd en heeft een gestage opkomst doorgemaakt. Vrijwel in iedere gemeente wordt het huisvuil tegenwoordig opgehaald met een grijze minicontainer 240 liter.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

De grijze minicontainer 240 liter voor het verwerken van (klein) huishoudelijk en zakelijk afval

De grijze minicontainer 240 liter wordt natuurlijk gebruikt voor het verwerken van (klein) huishoudelijk en zakelijk afval. Maar het is natuurlijk ook mogelijk de grijze afvalcontainer(s) te gebruiken voor andere doeleinden, denkt u bijvoorbeeld eens aan het opslaan van vloeistoffen, het opbergen van diverse sportartikelen bij sportverenigingen en scholen of tuingereedschappen.

Grijze minicontainer 240 liter met een lange levensduur

De grijze minicontainer met een lange levensduur is geschikt voor intensief gebruik, de minicontainers zijn uitgerust met 2 zwarte wielen zodat de container eenvoudig wendbaar is en u zonder veel problemen de grijze minicontainer kunt verplaatsen wanneer dit noodzakelijk is.

Verkrijgbare modellen grijze minicontainers 240 liter

 1. Grijze minicontainer 240 liter
 2. Grijze minicontainer 360 liter
 3. Grijze minicontainer 400 liter
 4. Grijze minicontainers
 5. Grijze minicontainer 120 liter

Productinformatie grijze minicontainer 240 liter

De grijze minicontainer 240 liter is geschikt voor buitengebruik.: De grijze minicontainer 240 liter is geschikt voor buitengebruik.

De grijze minicontainer 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De grijze minicontainer 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.