afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Containerwagens Er zijn 6 producten

industriële containers te koop

Transportkarren en containerwagens voor professioneel gebruik

In de lijn containerwagens van afvalcontainerkopen.nl vindt u diverse containerwagens met unieke eigenschappen. Wij bieden een oplossing voor elk (professioneel) vuilverwerkingsprobleem! Containerwagens met de mogelijkheid een container, bezem, schop en afvalbakje in één te gebruiken. Alles binnen handbereik voor een snelle en deskundige verwerking van het afval. Of wat te denken van een containerkar met de mogelijkheid om 2 afvalcontainers te vervoeren, makkelijk te verplaatsen door de handige zwenkwielen. Tevens bieden wij diverse grote verrijdbare stevige transportkarren aan met laadvermogens van 400 liter tot maar liefst 800 liter. De containers beschikken over een tweede handgreep zodat de containers makkelijk te legen zijn.

Lees meer »

Subcategorieën

 • Deksel Tilt Truck 0,4 m3, Rubbermaid
  Voorradig
  Deksel Tilt Truck 0,4 m3, Rubbermaid

  Deksel afvalcontainerGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide uiteinden van de Tilt Truck en dekt de inhoud volledig af. Geschikt voor de Tilt Truck 0,4 m3.

  Deksel afvalcontainerGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot...

  Deksel afvalcontainerGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide uiteinden van de Tilt Truck en dekt de inhoud volledig af. Geschikt voor de Tilt Truck...

 • Deksel voor Mega Brute mobiele afvalverzamelaar, Rubbermaid
  Voorradig
  Deksel voor Mega Brute mobiele afvalverzamelaar,...

  Deksel Mega BruteDeksel dat geschikt is voor de Mega Brute afvalcontainer van Rubbermaid. Het centraal scharnierende deksel geeft toegang tot beide uiteinden van de Mega Brute en dekt de inhoud volledig af. 

  Deksel Mega BruteDeksel dat geschikt is voor de Mega Brute afvalcontainer van...

  Deksel Mega BruteDeksel dat geschikt is voor de Mega Brute afvalcontainer van Rubbermaid. Het centraal scharnierende deksel geeft toegang tot beide uiteinden van de Mega Brute...

 • Deksel Tilt Truck 0,6 m3, Rubbermaid
  Voorradig
  Deksel Tilt Truck 0,6 m3, Rubbermaid

  Deksel afvalcontainerGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide uiteinden van de Tilt Truck en dekt de inhoud volledig af. Geschikt voor de Tilt Truck 0,6 m3.

  Deksel afvalcontainerGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot...

  Deksel afvalcontainerGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide uiteinden van de Tilt Truck en dekt de inhoud volledig af. Geschikt voor de Tilt Truck...

 • Deksel Tilt Truck 0,8 m3, Rubbermaid
  Voorradig
  Deksel Tilt Truck 0,8 m3, Rubbermaid

  KoepeldekselGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide uiteinden van de Tilt Truck en dekt de inhoud volledig af. Geschikt voor de Tilt Truck 0,8 m3.

  KoepeldekselGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide...

  KoepeldekselGewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide uiteinden van de Tilt Truck en dekt de inhoud volledig af. Geschikt voor de Tilt Truck 0,8 m3.

 • Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 400 ltr

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het speciale ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de Tilt Truck gecontroleerd worden geleegd door één persoon. Laadvermogen tot 400 ltr/205 kg.

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van...

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor...

  Aanbieding! 709,95 €
  Bestellen Bekijken
 • Tilt truck 600 ltr - 272 kg
  Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 600 ltr

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de afvalkar gecontroleerd worden geleegd door 1 persoon. Gewelfd, scharnierend deksel apart verkrijgbaar. Laadvermogen tot 600 liter/272 kg.

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer...

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid...

Transportkarren met deksel Rubbermaid

In ons assortiment vindt u de Mega Brute mobiele afvalverzamelaar van Rubbermaid, gemakkelijk te manoeuvreren containers voor bijvoorbeeld afval of (vuil) linnengoed, een perfecte container voor gebruik in hotel, restaurant of andere horeca gelegenheden. Verder hebben wij ook tilt trucks van Rubbermaid in ons assortiment, dit zijn grote zwarte afvalkarren met een inhoud van 400 liter, 600 liter of 800 liter. De afvalbakken zijn uitgerust met zwenkwielen voor een optimale wendbaarheid zijn geschikt voor het verzamelen van vuil of voor het vervoer van middelzware materialen. In ons assortiment vindt u ook deksels voor de diverse modellen afvalcontainers.

Containerkar voor schoonmaak

Afvalconatinerkopen.nl heeft meerdere containerkarren in het assortiment, dit zijn o.a. containerkarren met plaats voor 1 afvalcontainer met een inhoud van 240 liter en dubbele containerkarren met daarop plaats voor 2 mini-containers van 120 liter. De modellen zijn altijd uitgerust met luchtbanden, een bezem, schep en afvalbakje voor het kleine vuil. Voorkom rondslingerend vuil in uw werkomgeving met behulp van de containerkarren.

Verkrijgbare modellen containerkarren (enkele voorbeelden)

 1. Containerkar voor minicontainer
 2. Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containers
 3. Transportkar 400 l Rubbermaid
 4. Transportkar op wielen
 5. Mega Brute mobiele afvalverzamelaar van Rubbermaid

Productinformatie container kar op wielen

Containerwagens geschikt voor gebruik buiten: De containerwagens zijn geschikt voor buitengebruik.

Containerwagens zijn vuurbestendig: De containerkarren op wielen zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Containerwagens inclusief bevestigingsmateriaal: De containerwagens zijn geschikt voor intensief gebruik.

Containerwagens met metalen binnenemmerDe containerkarren op wielen zijn uitgerust met een metalen binnenemmer