afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Transportwagen bestellen Er zijn 4 producten

Transportwagen bestellen voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Rubbermaid transportwagen model Tilt truck bestellen voor eenvoudige afvalverwerking

Een Rubbermaid transportwagen model Tilt truck kunt u eenvoudig bestellen in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl. De Tilt truck is o.a. zeer geschikt voor eenvoudige afvalverwerking in woon- of werkomgeving. Met behulp van een Rubbermaid Tilt truck kunt u snel en eenvoudig afval afvoeren, opslaan en vervoeren.

Lees meer »

 • Containerkar 240 ltr
  Voorradig
  Containerkar 240 ltr

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles tegelijkertijd meenemen. Niet meer helemaal teruglopen naar uw achtertuin als u in de voortuin bezig bent. Gewoon heel handig alles mee te nemen met deze containerkar.

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein...

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles...

 • Container 2x 120 ltr
  Voorradig
  Container 2x 120 ltr

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden en 1 zwenkbaar neuswieltje. Standaard met grijze containers, andere kleuren containers a.u.b. specificeren bij uw bestelling.

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120...

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden...

 • Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 400 ltr

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het speciale ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de Tilt Truck gecontroleerd worden geleegd door één persoon. Laadvermogen tot 400 ltr/205 kg.

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van...

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor...

  Aanbieding! 709,95 €
  Bestellen Bekijken
 • Tilt truck 600 ltr - 272 kg
  Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 600 ltr

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de afvalkar gecontroleerd worden geleegd door 1 persoon. Gewelfd, scharnierend deksel apart verkrijgbaar. Laadvermogen tot 600 liter/272 kg.

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer...

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid...

Makkelijk verplaatsbare transportwagens en containerkar met kunststof handgreep te bestellen

De transportwagens en ook de containerkar die zijn te bestellen in ons assortiment, zijn makkelijk te verplaatsen en zijn uitgerust met een ergonomische kunststof handgreep. Dankzij de ergonomische handgreep is het gebruik van de diverse modellen kinderlijk eenvoudig, ook is het mogelijk met behulp van de handgreep de transportwagens eenvoudig door één persoon te laten legen.

Rubbermaid transportwagen model Tilt truck en transportwagen van topkwaliteit bestellen

De Rubbermaid transportwagen model Tilt truck en de transportwagen zijn van topkwaliteit en eenvoudig te bestellen in onze webshop. De Tilt truck is gemaakt van sterk kunststof en heeft zwenkwielen voor optimale wendbaarheid, de transportwagen is uitgerust met luchtbanden zodat deze gemakkelijk verplaatsbaar is.

Filmpjes op Youtube met de mogelijkheden die de transportwagen Rubbermaid en Mega Brute mobiele afvalverzamelaar bieden, vindt u op onderstaande webadressen:
Transportwagen Rubbermaid te bestellen
Mega Brute mobiele afvalverzamelaar te bestellen

Verkrijgbare modellen transportwagen en containerkar te bestellen

 1. Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containers te bestellen
 2. Containerkar voor minicontainer te bestellen
 3. Transportwagen op wielen te bestellen
 4. Transportwagen 400 l Rubbermaid te bestellen
 5. Transportwagen 600 l Rubbermaid te bestellen
 6. Transportwagen 800 l Rubbermaid te bestellen
 7. Deksels transportwagen Rubbermaid te bestellen
 8. Mega Brute mobiele afvalverzamelaar van Rubbermaid te bestellen
 9. Deksel Mega Brute mobiele afvalverzamelaar van Rubbermaid te bestellen

Productinformatie Rubbermaid Tilt truck transportwagen en containerkar

De Rubbermaid transportwagen model Tilt truck en transportwagen voor minicontainers bestellen zijn geschikt voor buitengebruik.: De Rubbermaid transportwagen model Tilt truck en transportwagen voor minicontainers bestellen zijn geschikt voor buitengebruik.

De Rubbermaid transportwagen model Tilt truck en transportwagen voor minicontainers bestellen zijn geschikt voor intensief gebruik.: De Rubbermaid transportwagen model Tilt truck en transportwagen voor minicontainers bestellen zijn geschikt voor intensief gebruik.