afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Vuilnisemmers Er zijn 4 producten

vuilnisemmers te koop

Staalverzinkte en kunststof afvalemmers

De ultieme klassieker in het assortiment van afvalcontainerkopen.nl is natuurlijk de staalverzinkte vuilnisemmer. Een vuilnisemmer die vroeger het straatbeeld domineerde, maar inmiddels minder wordt verkocht. Naast de staalverzinkte vuilnisemmer hebben wij ook vuilnisemmers van kunststof in ons assortiment, makkelijk in gebruik. Het zorgt natuurlijk voor een schone woonomgeving en beide zijn van een goede kwaliteit waar u lang plezier van zult hebben.

Meerdere afvalemmers

In het assortiment van afvalcontainerkopen.nl vindt u meerdere soorten en uitvoeringen aan afvalemmers, zoals beschreven natuurlijk "de klassieker" gemaakt van verzinkt staal. Ook hebben we kunststof vuilnisemmers in ons assortiment die er voor zorgen dat u keurig netjes uw afval kunt afvoeren en zodoende zorgt voor een schone woon- en werkomgeving.

Een opgeruimde woon- en werkomgeving

Naast een opgeruimde woon- en werkomgeving zorgt u met behulp van een afvalemmer ook voor een opgeruimde openbare ruimte, of wat te denken van sportverenigingen, scholengemeenschappen of bijvoorbeeld een gesloten woonomgeving. De vuilnisemmers zijn gemaakt degelijke en sterke materialen zodat u verzekerd bent van een lange levensduur. Diverse modellen, van klein tot groot en daarnaast beschikbaar in vele kleuren en uitvoeringen, er is kortom altijd wel een afvalemmer die voldoet aan uw vraag. Al onze bestellingen worden geleverd binnen 3 tot 5 werkdagen, wanneer dit nodig is kan het natuurlijk altijd zodanig ingepland worden om aan een snellere levering te voldoen.

Verkrijgbare modellen staalverzinkte en kunststof afvalemmers (enkele voorbeelden)

 1. Kunststof afvalbak 50 ltr
 2. Kunststof afvalbak 110 ltr
 3. Staalverzinkte afvalbak 110 ltr
 4. Staalverzinkte afvalbak 35 ltr
 5. Staalverzinkte afvalbak op paal

Productinformatie staalverzinkte en kunststof afvalemmers

Brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De kunststof of staalverzinkte vuilnisemmers zijn geschikt voor buitengebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De afvalemmers van kunststof of staalverzinkt zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De kunststof of staalverzinkte vuilnisemmers zijn geschikt voor intensief gebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaalDe afvalemmers van kunststof of staalverzinkt zijn uitgerust met een metalen binnenemmer

 • Voorradig
  Kunststof afvalbak 50 ltr

  Afvalbak 50 literKunststof vuilnisemmer met deksel en beugel. Stevige afvalemmer in donkergrijze uitvoering, de afvalemmer heeft een beugel zodat u de vuilnisbak makkelijk kunt dragen en legen. 

  Afvalbak 50 literKunststof vuilnisemmer met deksel en beugel. Stevige afvalemmer in...

  Afvalbak 50 literKunststof vuilnisemmer met deksel en beugel. Stevige afvalemmer in donkergrijze uitvoering, de afvalemmer heeft een beugel zodat u de vuilnisbak makkelijk kunt...

 • Voorradig
  Kunststof afvalbak 110 ltr

  VuilnisbakDonkergrijze kunststof vuilnisemmer met deksel. De vuilnisbak heeft een inhoud van 110 liter en is vooral geschikt voor (klein) mkb en thuisgebruik. De afvalemmer zorgt voor een opgeruimde woon- en werklomgeving en is bestand tegen de diverse weersinvloeden.

  VuilnisbakDonkergrijze kunststof vuilnisemmer met deksel. De vuilnisbak heeft een...

  VuilnisbakDonkergrijze kunststof vuilnisemmer met deksel. De vuilnisbak heeft een inhoud van 110 liter en is vooral geschikt voor (klein) mkb en thuisgebruik. De afvalemmer...

 • Voorradig
  Staalverzinkte afvalbak 110 ltr

  Vuilnisemmer staalverzinktKlassieke vuilnisemmer met deksel, de vuilnisbak heeft een doorsnede dat verloopt van 51 naar 44 cm en is staalverzinkt + vuurbestendig. De vuilnisbak heeft een inhoud van 110 liter.

  Vuilnisemmer staalverzinktKlassieke vuilnisemmer met deksel, de vuilnisbak heeft een...

  Vuilnisemmer staalverzinktKlassieke vuilnisemmer met deksel, de vuilnisbak heeft een doorsnede dat verloopt van 51 naar 44 cm en is staalverzinkt + vuurbestendig. De vuilnisbak...

 • Voorradig
  Staalverzinkte afvalbak 35 ltr

  Staalverzinkte vuilnisemmersKlassieke vuilnisemmer met deksel en beugel met een inhoud van 35 liter. 

  Staalverzinkte vuilnisemmersKlassieke vuilnisemmer met deksel en beugel met een inhoud...

  Staalverzinkte vuilnisemmersKlassieke vuilnisemmer met deksel en beugel met een inhoud van 35 liter.