afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld Nederland voor verzamelen van blikje Er zijn geen producten

Statiegeld Nederland voor verzamelen van blikje

In Nederland statiegeld blikjes verzamelen

Eenvoudig in Nederland statiegeld verzamelen... dan is de Canman in ons assortiment een uitstekende optie om statiegeld aluminium blikjes te verzamelen. De Canman is een opvallende afvalbak in de vorm van een frisdrank of alcoholhoudend blikje. De grijze Canman valt zodoende zeer zeker op waar u deze ook wenst te plaatsen. Er passen tussen de 300 en 500 blikjes in de bak (afhankelijk van hoe klein de blikjes worden gemaakt). De bak heeft een inhoud van 145 liter en is gemaakt van stevig materiaal en heeft een rubberen rozet in de inwerpopening ter voorkoming van ongedierte en inregenen etc.

Lees meer »

Nieuwe regelgeving om zwerfafval van statiegeld blikjes tegen te gaan

In 2020 heeft staatssecretaris Van Veldhoven het startsein gegeven om de overlast en milieuvervuiling van rondslingerende aluminium blikjes tegen te gaan. Op blikjes wordt vanaf komend jaar 15 cent statiegeld geheven zodat er hopelijk minder zwerfafval zal ontstaan in Nederland. De jaarlijkse kosten in Nederland om zwerfafval op te ruimen bedragen zo'n 250 miljoen, frisdrank en alcoholhoudende blikjes zorgen voor een fors deel voor deze kosten.

Afvalbak Canman

De Canman afvalbak kan worden uitgerust met een opvallende wikkel, dat kan een wikkel zijn uit onze webshop of een wikkel dat u zelf laat ontwikkelen. Dat kan door uw eigen ontwerpbureau of eventueel in onze eigen ontwerpstudio, ook de productie vind in eigen studio plaats. Voor meer informatie kunt u mailen met info@modii.nl.

xxx is nu te koop

Canman voor statiegeld blikjes online bestellen

Productinformatie Canman Nederland

De afvalbak in blikjes vorm voor gebruik buiten.: De ruime Canman afvalbak is geschikt voor buitengebruik.
Afvalbak gemaakt van sterke en degelijke materialen: De ruime afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites Canman afvalbak

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren statiegeld blikjes afvalbak.

Statiegeld Nederland blik
Statiegeld op blikjes - Plastic soup foundation
Statiegeld op blikjes is een feit