afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Minicontainer bedrijf Er zijn 5 producten

Minicontainer bedrijf voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Een minicontainer vuilnisbak voor uw bedrijf op twee wielen

Een minicontainer is een kunststof vuilnisbak voor bedrijven op twee wielen waarin huishoudelijk afval, bedrijfsafval of groente en fruit afval (ook wel GFT container genoemd) kan worden verzameld. De minicontainer dateert uit de jaren 70 en wordt inmiddels in vrijwel ieder huishouden of bedrijf gebruikt.

Lees meer »

 • Think MegaBini ontgeurder navulling
  Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder navulling

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Per 2 stuks verpakt. Houder apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor...

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke...

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Containerkar 240 ltr
  Voorradig
  Containerkar 240 ltr

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles tegelijkertijd meenemen. Niet meer helemaal teruglopen naar uw achtertuin als u in de voortuin bezig bent. Gewoon heel handig alles mee te nemen met deze containerkar.

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein...

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles...

 • Container 2x 120 ltr
  Voorradig
  Container 2x 120 ltr

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden en 1 zwenkbaar neuswieltje. Standaard met grijze containers, andere kleuren containers a.u.b. specificeren bij uw bestelling.

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120...

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden...

 • Stevige Transportkar
  Voorradig
  Stevige Transportkar

  Transportkar op wielen  Robuuste stevige transportkar op 4 luchtbanden (incl. 2 zwenkwielen). De kar is geschikt voor 2 x 240 liter containers, die eenvoudig via de oprijplaat op de kar gezet of van de kar gehaald kunnen worden. De oprijplaat (65 cm breed) wordt bediend door de hendel aan de zijkant. Wanneer de oprijplaat naar beneden staat, worden 2 wielen geblokkeerd. Containers apart bestellen.

  Transportkar op wielen  Robuuste stevige transportkar op 4 luchtbanden (incl. 2...

  Transportkar op wielen  Robuuste stevige transportkar op 4 luchtbanden (incl. 2 zwenkwielen). De kar is geschikt voor 2 x 240 liter containers, die eenvoudig via de oprijplaat...

Mini rolcontainer voor bedrijven met inhoud van 120 liter, 140 liter of 240 liter

Minicontainers voor bedrijven zijn er in diverse soorten en maten maar natuurlijk ook in verschillende kleuren. Niet ieder model is er in even veel kleuren maar de twee meest gangbare maten, namelijk de 120 liter mini rolcontainer en de 240 liter mini rolcontainer zijn verkrijgbaar als rode minicontainer voor bedrijfsafval, grijze minicontainer voor bedrijfsgebruik, gele minicontainer voor bedrijfsafval, groene minicontainer (ook wel GFT container genoemd) voor bedrijfsgebruik, blauwe minicontainer voor bedrijfsafval en bruine minicontainer voor bedrijfsgebruik. Afvalcontainerkopen.nl levert de minicontainer(s) in Nederland en België (Vlaanderen).

Degelijke kwaliteit minicontainer voor zakelijk gebruik

De minicontainers in het assortiment van Afvalcontainerkopen.nl zijn van zeer degelijke kwaliteit kunststof (HDPE). Zodoende bent u verzekerd van een lange en intensieve levensduur voor zakelijk gebruik van de minicontainer.

Verkrijgbare minicontainer(s) voor bedrijf

 1. minicontainer 120 liter inhoud voor bedrijf
 2. minicontainer 140 liter inhoud voor bedrijf
 3. minicontainer 240 liter inhoud voor bedrijf
 4. minicontainer 360 liter inhoud voor bedrijf
 5. minicontainer 400 liter inhoud voor bedrijf

Productinformatie minicontainer voor bedrijven

De minicontainers voor bedrijven zijn geschikt voor buitengebruik.: De minicontainers voor bedrijven zijn geschikt voor buitengebruik.

De minicontainers voor bedrijven zijn geschikt voor intensief gebruik.: De minicontainers voor bedrijven zijn geschikt voor intensief gebruik.