afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

400 liter minicontainer kopen webshop Er zijn 2 producten

400 liter mini-container kopen

400 liter mini-container kopen voor huishoudelijk of zakelijk afvalx

De mini-container met een inhoud van 400 liter is een perfecte partner voor het schoon en opgeruimd houden van uw woonomgeving of kantooromgeving. Dankzij de ruime inhoud is het afvoeren van huishoudelijk of zakelijk afval eenvoudig op te lossen. U kunt de 400 liter mini-container kopen in de uitgebreide webshop van Afvalcontainerkopen.nl.

Uitgebreid assortiment mini-containers

De mini-container met een inhoud van 400 liter is het grootste model in ons assortiment mini-containers. Het volledige assortiment bestaat verder uit 3 verschillende modellen; 120 liter mini-containers, 240 liter mini-containers (verkrijgbaar in 4 soorten uitvoeringen) en de 360 liter mini-containers. Naast deze containers hebben we ook de grote industriële containers met een inhoud variërend van 770 liter tot 1100 liter.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Mini-container 400 ltr

  Grote mini-container van 400 literDe mini-container 360-400 liter is een sterke en zeer robuuste prullenbak waar u enorm veel afval in kwijt kunt. Aan de voorkant van de mini-container 360-400 liter, zit een extra zwenkwiel, zodat de mini-container beter te transporteren is. Doordat de container vierkant is, zijn de vuilniszakken goed te verdelen.

  Grote mini-container van 400 literDe mini-container 360-400 liter is een sterke en zeer...

  Grote mini-container van 400 literDe mini-container 360-400 liter is een sterke en zeer robuuste prullenbak waar u enorm veel afval in kwijt kunt. Aan de voorkant van de...

Mini-containers voor thuis of kantoor

De mini-containers met een inhoud van 400 liter zijn niet alleen thuis te gebruiken maar ook in de zakelijke markt worden de containers veelvuldig gebruikt. Afvalcontainerkopen.nl levert de mini-containers aan zakelijke gebruikers of particulire gebruikers. De mini-container met een inhoud van 400 liter is slechts in de grijze uitvoering verkrijgbaar, andere kleuren zijn eventueel mogelijk maar enkel bij grote aantallen. Voor meer informatie betreffende deze optie verzoeken wij u per email of telefonisch contact op te nemen.

Verkrijgbare modellen 400 liter mini-container kopen

Productinformatie 400 liter mini-container kopen

400 liter minicontainer kopen webshop geschikt voor gebruik buiten: De mini-container met een inhoud van 400 liter is geschikt voor buitengebruik.
400 liter minicontainer kopen webshop zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De mini-container met een inhoud van 400 liter is geschikt voor intensief gebruik.