afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Online 240 liter minicontainer met glasrozet bestellen Er zijn 5 producten

minicontainer met met glasrozet bestellen online

Online 240 liter minicontainer met glasrozet bestellen

Met de minicontainers met glasrozet en een inhoud van 240 liter kunt u eenvoudig plastic of glazen flessen afvoeren. De minicontainers met glasrozet zijn zeer geschikt voor gebruik tijdens grote evenementen zoals sportwedstrijden, feesten of andere bijeenkomsten. De minicontainers hebben een grote inhoud en dankzij de opvallende gele kleur bent u er van verzekerd dat de minicontainers met glasrozet goed opvallen op het terrein. Een minicontainer 240 liter met glasrozet bestellen, kan in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van...

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag...

  67,95 €
  Bekijken
 • Mini-container 240 ltr
  Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van...

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

  67,95 €
  Bekijken
 • Glascontainer met glasrozet
  Voorradig
  Glascontainer met glasrozet

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel kan namelijk net als bij de grijze en groene bak opengemaakt worden.

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in...

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel...

  119,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr verzinkt

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van...

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

Diverse modellen minicontainers beschikbaar

Naast 240 liter minicontainers met een zwart glasrozet voor het verwerken van (pet) flesjes of glazen flesjes, hebben wij ook nog 2 andere uitvoeringen in ons assortiment minicontainers; een blauwe 240 liter minicontainer met slot + gleuf en een rode 240 liter minicontainer met stekfolie raster. Het is natuurlijk ook mogelijk om de standaard minicontainers met een inhoud van 240 liter te bestellen in onze webshop.

Minicontainers verkrijgbaar in 3 standaard kleuren

De speciale uitvoeringen zijn in principe enkel verkrijgbaar in 3 standaard kleuren, de gele glasrozet container, de blauwe slot + gleuf container en de rode stekfolie container. Wanneer u deze modellen toch in een andere (standaard) kleur zou willen ontvangen dan kunt u dit telefonisch of per email aanvragen. De bekende 240 liter minicontainers zijn beschikbaar in de volgende kleuren, blauw, bruin, geel, grijs, groen en rood.

Verkrijgbare modellen 240 liter minicontainer met glasrozet online bestellen

Verkrijgbare modellen 240 liter minicontainer met glasrozet online bestellen

Online 240 liter minicontainer met glasrozet bestellen geschikt voor gebruik buiten: De minicontainer plus glasrozet met een inhoud van 240 liter is geschikt voor buitengebruik.
Online 240 liter minicontainer met glasrozet bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De minicontainer plus glasrozet met een inhoud van 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.