afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Papierbakken kopen Er zijn 3 producten

Papierbakken bestellen op afvalcontainerkopen.nl

Online papierbakken kopen

Afvalcontainerkopen.nl biedt meerdere soorten as-papierbakken te koop aan in onze webshop. Wij hebben naast de beschikbare modellen die u kunt kopen nog een veel breder assortiment aan aan papierbakken in onze webshop peukenzuilshop.nl. Dankzij de as-papierbakken heeft u de ideale combinatie van een afvalbak en asbak tot uw beschikking, zo zorgt u voor een opgeruimde omgeving en voorkomt u rondslingerende sigarettenpeuken of smeulende afvalbakken wanneer gebruikers hun sigaretten in de papierbak gooien.

Lees meer »

 • Voorradig
  As-papierbak met afneembaar afdak 70 ltr

  As-papierbak met bevestigingsmateriaalStalen as-papierbak met afneembaar afdak en drie inworpopeningen. Voorzien van verzinkte binnenemmer, zwarte inzetbak en verchroomde zeef. Inclusief bevestigingsmateriaal voor vloermontage.

  As-papierbak met bevestigingsmateriaalStalen as-papierbak met afneembaar afdak en drie...

  As-papierbak met bevestigingsmateriaalStalen as-papierbak met afneembaar afdak en drie inworpopeningen. Voorzien van verzinkte binnenemmer, zwarte inzetbak en verchroomde zeef....

  229,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  As-papierbak met afneembaar afdak 80 ltr

  Buitenafvalbak met asbak Het grootste model stalen as-papierbak met afneembaar afdak en drie inworpopeningen. De buitenafvalbak is voorzien van een verzinkte binnenemmer, zwarte inzetbak en verchroomde zeef. Inclusief bevestigingsmateriaal voor vloermontage.

  Buitenafvalbak met asbak Het grootste model stalen as-papierbak met afneembaar afdak...

  Buitenafvalbak met asbak Het grootste model stalen as-papierbak met afneembaar afdak en drie inworpopeningen. De buitenafvalbak is voorzien van een verzinkte binnenemmer,...

  299,95 €
  Bekijken
 • Voorradig
  Vlamdovende papierbak met afdak

  Afvalbak met afdakVierkante vlamdover met afdak vervaardigd uit hoogwaardig aluminium of RVS, roest niet en is zeer stabiel in gebruik. De afvalbak kan eventueel extra worden uitgerust met een los te bestellen binnenbak (AK011674).

  Afvalbak met afdakVierkante vlamdover met afdak vervaardigd uit hoogwaardig aluminium...

  Afvalbak met afdakVierkante vlamdover met afdak vervaardigd uit hoogwaardig aluminium of RVS, roest niet en is zeer stabiel in gebruik. De afvalbak kan eventueel extra worden...

  309,95 €
  Bekijken

Assortiment papierbakken te koop

Naast een divers assortiment aan papierbakken vindt u bij afvalcontainerkoepn.nl ook een aantal andere soorten afvalbakken die u kunt kopen. Denkt u bijvoorbeeld aan een breed assortiment mini-containers met een inhoud van 120 liter tot maar liefst 400 liter. Maar ook industriuele containers, containerwagens, staande afvalbakken, buitenafvalbakken, papierbakken en diverse bijpassende accessoires.

Papierbakken inclusief zeef en binnenemmer

De as-papierbak wordt vrijwel altijd geleverd inclusief binnenemmer, zwarte inzetbak en een verchroomde zeef, zo bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Het is -wanneer u dat wenst- mogelijk de as-papierbakken aan de vloer te bevestigen en vrijwel alle modellen worden inclusief bevestigingsmatriaal geleverd. Kortom een ideale oplossing voor gebruik op scholen, scholengemeenschappen, sportverenigingen, horeca gelegenheden, pleinen en andere openbare plaatsen wara veel bezoekers komen.

Verkrijgbare modellen online papierbakken kopen (enkele voorbeelden)

 1. As-papierbak met afneembaar afdak 70 ltr
 2. As-papierbak met afneembaar afdak 80 ltr
 3. Grijze vlamdovende papierbak met afdak
 4. Zwarte vlamdovende papierbak met afdak
 5. As-papierbak op voet

Productinformatie online papierbakken te koop

Brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De as-papierbakken zijn geschikt voor buitengebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De papierbakken die u online kunt kopen zijn vrijwel altijd vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De as-papierbakken zijn geschikt voor intensief gebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaalDe papierbakken die u online kunt kopen zijn vrijwel altijd uitgerust met een metalen binnenemmer.