afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Rolcontainer voor bedrijfsafval Er zijn 4 producten

Rolcontainer voor bedrijfsafval

Rolcontainer kopen voor bedrijfsafval

Rolcontainers voor bedrijfsafval hebben een grote afvalcapaciteit, en zijn tegelijkertijd erg mobiel door de zwenkwielen aan de onderzijde. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik op evenemententerreinen en andere plekken met veel voorbijgangers en hun afval. Veel bedrijven kiezen dan ook voor een rolcontainer voor bedrijfsafval bij hun pand.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Container 770 ltr

  Rolcontainer 770 liter inhoudRolcontainer met inhoud van maar liefst 770 liter en een strak, mooi afgewerkt design. Door middel van 4 wielen is hij heel simpel te verplaatsen. Op de achterste wielen zit een remsysteem waardoor de container niet uit zichzelf weg kan rijden wanneer deze op een hellend vlak staat. Deze container is makkelijk te openen met behulp van de zwarte hendel aan de zijkant.

  Rolcontainer 770 liter inhoudRolcontainer met inhoud van maar liefst 770 liter en een...

  Rolcontainer 770 liter inhoudRolcontainer met inhoud van maar liefst 770 liter en een strak, mooi afgewerkt design. Door middel van 4 wielen is hij heel simpel te verplaatsen....

  359,95 €
  Bekijken
 • Staalverzinkte Container 1100 ltr
  Voorradig
  Staalverzinkte Container 1100 ltr

  Industriële container 1100 literDé staalverzinkte container waar (bijna) al het afval in kan wat u kwijt wilt. De blauwe papiergleuf biedt de mogelijkehijd om in plaats van alleen een bak ook nog eens een papierbak van deze afvalcontainer te maken. Gemakkelijk te legen middels een hendel. De vier wielen bevatten ieder een remblok en staat daarom altijd stevig op zijn plaats.  

  Industriële container 1100 literDé staalverzinkte container waar (bijna) al het afval...

  Industriële container 1100 literDé staalverzinkte container waar (bijna) al het afval in kan wat u kwijt wilt. De blauwe papiergleuf biedt de mogelijkehijd om in plaats van...

 • Staalverzinkte Container 770 ltr
  Voorradig
  Staalverzinkte Container 770 ltr

  Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoudRolcontainer met een inhoud van maar liefst 770 liter. Door middel van vier wielen is de rolcontainer heel simpel te verplaatsen. Op twee wielen zit een remsysteem waardoor de staalverzinkte container niet uit zichzelf weg kan rijden wanneer deze op een hellend vlak staat. Een trekstang is los verkrijgbaar om de container makkelijk te vervoeren.

  Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoudRolcontainer met een inhoud van maar...

  Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoudRolcontainer met een inhoud van maar liefst 770 liter. Door middel van vier wielen is de rolcontainer heel simpel te verplaatsen....

Diverse rolcontainers beschikbaar

Wij hebben diverse soorten rolcontainers in het assortiment. Naast de keuze uit de grootte en het materiaal, namelijk plastic of metaal, kunt u ook kiezen voor de kleur. Ook leveren wij enkele van onze rolcontainers met optionele extra's zoals glasrozetten, foliestieken, etc. voor het opvangen van specifieke soorten afval. Wilt u dus een rolcontainer voor bedrijfsafval kopen, dan weet u waar u moet zijn. Afvalcontainerkopen.nl biedt een groot aanbod tegen scherpe prijzen.

Geen omkijken naar bedrijfsafval

Dankzij de afvalcontainers met zwenkwielen van afvalcontainerkopen.nl heeft u geen omkijken meer naar het afval dat geproduceerd wordt op uw bedrijf, de containers hebben een inhoud die varieert van 770 liter tot 1100 liter zodat u verzekerd bent van ruim voldoende mogelijkheden om gedurende een langere tijd uw afval in de container te deponeren. De afvalcontainers zijn gemakkelijk te verplaatsen dankzij de prettige zwenkwielen, daarnaast is de klep eenvoudig te openen dankzij het hefboomsysteem, de klep zal bij sommige modellen dan ook weer zelfstandig sluiten. Naast de grote en degelijke afvalcontainers vindt u ook diverse andere soorten afvalbakken die er voor zorgen dat uw woon- en/of werkomgeving keurig opgeruimd blijft en u weinig last heeft van rondlsingerend afval en ongedierte.

Verkrijgbare modellen industriële rolcontainers voor bedrijfsafval (enkele voorbeelden)

 1. Rolcontainer voor bedrijfsafval 770 liter inhoud
 2. Kunststof voor bedrijfsafval container 1100 liter
 3. Staalverzinkte container voor bedrijfsafval 1100 liter
 4. Rolcontainer staalverzinkt voor bderijfsafval met 770 liter inhoud
 5. Industriële container voor bedrijfsafval 1100 liter

Productinformatie grote afvalcontainer bestellen

Rolcontainer voor bedrijfsafval geschikt voor gebruik buiten: De industriële rolcontainers voor bedrijfsafval zijn geschikt voor buitengebruik.

Rolcontainer voor bedrijfsafval zijn vuurbestendig: De grote rolcontainers met zwenkwielen voor bedrijven zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Rolcontainer voor bedrijfsafval zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De industriële rolcontainers voor bedrijfsafval zijn geschikt voor intensief gebruik.

Rolcontainer voor bedrijfsafval met metalen binnenemmerDe grote rolcontainers met zwenkwielen voor bedrijven zijn uitgerust met een metalen binnenemmer.