afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld blikjes van aluminium verzamelen Er zijn geen producten

Statiegeld blikjes van aluminium verzamelen

Gemakkelijk en snel aluminium blikjes afvoeren

Wilt u gemakkelijk en snel van aluminium statiegeld blikjes afvoeren dan is de Canman afvalbak van Afvalcontainerkopen.nl een uitstekende keuze. De afvalbak heeft een ruime inhoud zodat u er voor zorgt dat aluminium blikjes niet zomaar meer in het milieu terecht komen en zwerfafval wordt voorkomen. De afvalbak is gemaakt in de vorm van een frisdrank blikje zodat deze zeer zeker op zal vallen op de plaatsen waar deze gebruikt wordt. Dan kunt u denken aan bijvoorbeeld scholen, events, gemeentes, bedrijventerreinen of sportverenigingen.

Lees meer »

Nieuwe regelgeving om statiegeld op aluminium blikjes te heffen

Met enige vertraging moet er vanaf 1 april 2023 een landelijk dekkend en consumentvriendelijk statiegeldsysteem operationeel zijn voor alle metalen drankverpakkingen met een inhoud van 3 liter of eventueel minder. De overheid heeft hiervoor het minimale statiegeldbedrag vastgesteld op 0,15  euro cent. Het maatschappelijke doel van het statiegeldsysteem is om waardevol materiaal gescheiden in te zamelen, zodat het hergebruikt kan worden voor nieuwe blikjes of overige nuttige toepassing. Daarnaast vermindert de maatregel naar verwachting het aandeel blikjes in het zwerfafval in ruime mate en dat is voor iedereen natuurlijk heel fijn.

Afvalbak Canman met inhoud van 145 liter

De Canman statiegeld afvalbak voor aluminium frisdrank blikjes of alcoholische dranken heeft een zeer ruime inhoud van 145 liter en een hoogte van ongeveer 90cm met een doorsnde van 50cm. De Canman kan kaal geleverd worden of met een standaard wikkel, ook is het mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren of een wikkel naar eigen inzicht in onze studio te laten ontwikkelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@modii.nl.

De statiegeld blikjes afvalbak is nu te koop

Afvalbak voor aluminium blikjes online bestellen

Productinformatie statiegeld blikjes afvalcontainer

De statiegeld blikjes afvalcontainer is geschikt gebruik buiten.: De statiegeld blikjes afvalcontainer is geschikt voor buitengebruik.
De statiegeld blikjes afvalcontainer gemaakt van sterke en degelijke materialenDe statiegeld blikjes afvalcontainer is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites statiegeld afvalbak voor aluminium blikjes

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren statiegeld blikjes afvalbak.

Statiegeld Nederland blik
Statiegeld op blikjes - Plastic soup foundation
Statiegeld op blikjes is een feit