afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Transportwagen kopen Er zijn 4 producten

Transportwagen kopen voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Tilt truck transportwagen Rubbermaid kopen in 3 verschillende uitvoeringen

De Tilt truck transportwagen van Rubbermaid die u kunt kopen in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen van 0,4 m3, 0,6 m3 of 0,8 m3. De transportwagen is gemaakt van zeer sterk structuurschuim dat een lange en intensieve levenduur garandeert en dat is natuurlijk ook wel nodig voor transportwagens die vooral gemaakt zijn voor het afvoeren van diverse soorten vuil en middelzware materialen.

Lees meer »

 • Containerkar 240 ltr
  Voorradig
  Containerkar 240 ltr

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles tegelijkertijd meenemen. Niet meer helemaal teruglopen naar uw achtertuin als u in de voortuin bezig bent. Gewoon heel handig alles mee te nemen met deze containerkar.

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein...

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles...

 • Container 2x 120 ltr
  Voorradig
  Container 2x 120 ltr

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden en 1 zwenkbaar neuswieltje. Standaard met grijze containers, andere kleuren containers a.u.b. specificeren bij uw bestelling.

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120...

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden...

 • Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 400 ltr

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het speciale ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de Tilt Truck gecontroleerd worden geleegd door één persoon. Laadvermogen tot 400 ltr/205 kg.

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van...

  Transportkar 400 l RubbermaidTransportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor...

  Aanbieding! 709,95 €
  Bestellen Bekijken
 • Tilt truck 600 ltr - 272 kg
  Voorradig
  Rubbermaid Tilt truck 600 ltr

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de afvalkar gecontroleerd worden geleegd door 1 persoon. Gewelfd, scharnierend deksel apart verkrijgbaar. Laadvermogen tot 600 liter/272 kg.

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer...

  Transportkar 600 l RubbermaidTransportkar voor het verzamelen van afval en het vervoer van middelzwaar materiaal. Voorzien van 2 handige zwenkwielen voor optimale wendbaarheid...

Containerkar voor minicontainers en transportwagen met zwenkwieltjes te koop

Naast Tilt truck transportwagens hebben wij ook meerdere containerkarren in het assortiment te koop. De containerkarren voor minicontainers en de transportwagens zijn uitgerust met zwenkwieltjes voor een optimale wendbaarheid. De containerkarren kunnen worden uitgerust met één of met twee mini containers. De inhoud is afhankelijk van de grootte van de karren, zodoende vindt u contaiunerkarren voor mini containers met een inhoud van 120 liter en 240 liter.

Losse deksels voor Tilt truck transportwagen Rubbermaid en toebehoren containerkar kopen

Voor de Tilt truck transportwagens van Rubbermaid geldt dat we ook losse deksels aanbieden voor deze modellen. De deksels dekken de transportwagen volledig af en zijn aan beide zijden te openen zodat u eenvoudig afval, vuil of middelzware materialen in de Rubbermaid afvalbakken kan deponeren. Daarnaast is de containerkar in sommige gevallen uitgerust met een schepje, bezem en vuilnisemmer.

Filmpjes op Youtube met de mogelijkheden die de transportwagen Rubbermaid en Mega Brute mobiele afvalverzamelaar bieden, vindt u op onderstaande webadressen:
Transportwagen Rubbermaid te koop
Mega Brute mobiele afvalverzamelaar te koop

Verkrijgbare modellen containerkar voor minicontainers en transportwagens te koop

 1. Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containers te koop
 2. Containerkar voor minicontainer te koop
 3. Transportwagen op wielen te koop
 4. Transportwagen 400 l Rubbermaid te koop
 5. Transportwagen 600 l Rubbermaid te koop
 6. Transportwagen 800 l Rubbermaid te koop
 7. Deksels transportwagen Rubbermaid te koop
 8. Mega Brute mobiele afvalverzamelaar van Rubbermaid te koop
 9. Deksel Mega Brute mobiele afvalverzamelaar van Rubbermaid te koop

Productinformatie Tilt truck transportwagen Rubbermaid en containerkar voor 2 minicontainers kopen

De Tilt truck transportwagen Rubbermaid en containerkar voor 2 minicontainers kopen zijn geschikt voor buitengebruik.: De Tilt truck transportwagen Rubbermaid en containerkar voor 2 minicontainers kopen zijn geschikt voor buitengebruik.

De Tilt truck transportwagen Rubbermaid en containerkar voor 2 minicontainers kopen zijn geschikt voor intensief gebruik.: De Tilt truck transportwagen Rubbermaid en containerkar voor 2 minicontainers kopen zijn geschikt voor intensief gebruik.