afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Container kopen met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter Er is 1 product.

Bij Afvalcontainerkopen.nl vindt u o.a. de container 1100 liter met oranje split deksel en 2 openingen, deze is ideaal voor een schone woon omgeving of werkomgeving.

Container 1100 liter met oranje split deksel en 2 openingen

Afval is een groot probleem, of het nu gaat om klein huishoudelijk afval, thuis of op kantoor of grotere afvalstromen zoals bijvoorbeeld tuinafval, of bedrijfsafval. U komt altijd ruimte te kort, met de container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter bent u daar vrijwel van gevrijwaard. De 4-wiels container heeft namelijk een inhoud van wel 1100 liter en is dus uitermate geschikt in een omgeving waar redelijk tot veel afval wordt geproduceerd. De container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter is daarnaast in meerdere opvallende kleurcombinaties verkrijgbaar, de container heeft altijd een grijze bak maar het split deksel is te bestellen in maar liefst 6 kleuren. Dankzij het handige splitdeksel kunt u de container eenvoudig aan 2 kanten openen wanneer u uw (grof) vuil of vuilniszakken weg wilt gooien. De container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter heeft een aantal ergonmische handgrepen en beschikt over 4 wielen incklusief rem zodat u nooit voor verrassingen kotm te staan tijdenshet weggooien of vervoeren van het afval met de grote 4 wielen roldcontainer.

Lees meer »

 • Grijze container 1100 ltr met oranje split deksel
  Voorradig
  Grijze container 1100 ltr met oranje split deksel

  Grijze container 1100 ltr met oranje split dekselGrote capaciteit 4wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met oranje split deksel. Het deksel uit 2 delen maakt het eenvoudig en minder zwaar om het deksel te openen, hierdoor is de container makkelijk toegankelijk. Het flexibele split deksel voorkomt tevens schade aan het deksel bij het legen van de container, met ergonomische greep.

  Grijze container 1100 ltr met oranje split dekselGrote capaciteit 4wiel container van...

  Grijze container 1100 ltr met oranje split dekselGrote capaciteit 4wiel container van hoogwaardig kunststof (HDPE) met oranje split deksel. Het deksel uit 2 delen maakt het...

De container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter zorgt er voor dat uw woon- of werkomgeving schoon en opgeruimd blijft

De container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter zorgt voor een schone woon- of werkomgeving en voorkomt dat u last krijgt van nare geurtjes, lekkende containers met aanverwante geurproblemen of ongedierte. De container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter is ook verkrijgbaar in andere kleuren of in diverse kleurcombinaties.

Container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter voor het verwerken en afvoeren van huis-, tuin- en keuken-afval op kantoor of vereniging

Met de afvalcontainers met een inhoud van 1100 liter bent u verzekerd van een ruime mogelijkheid tot het verwerken van uw afval, vuilnis en (grof) vuil. De container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter is leverbaar in diverse andere mogelijkheden maar u kunt er van verzekerd zijn dat u een product aanschaft met lange levensduur die u zeer intensief kunt gebruiken. Welke kleur u ook zoekt, bij Afvalcontainerkopen.nl vindt u altijd een 1100 liter container met een vlakdeksel of splitdeksel die past bij uw vraag.

Verkrijgbare modellen container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter

 1. Grijze container met oranje splitdeksel en opening aan bijde kanten
 2. Grijze container kopen met inhoud van 1100 liter en een rood splitdeksel
 3. Grijze container met splitdeksel en opening aan bijde kanten
 4. Grijze container kopen met inhoud van 1100 liter en een blauw splitdeksel
 5. Grijze container met geel splitdeksel en opening aan bijde kanten
 6. Grijze container kopen met inhoud van 1100 liter en een groen splitdeksel

Productinformatie container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter met handig split deksel voor het inwerpen van vuil aan 2 zijdes en gekleurde deksels

De container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter heeft een aan 2 kanten te openen deksel, beter bekend als splitdeksel en is geschikt voor binnengebruik besteld u bij Afvalcontainerkopen.nl, een ruime container met inhoud van 1100 liters.: De container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter heeft een aan 2 kanten te openen deksel, beter bekend als splitdeksel en is geschikt voor binnengebruik.

De container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter heeft een aan 2 kanten te openen deksel, beter bekend als splitdeksel en is geschikt voor binnen- en buitengebruik besteld u bij Afvalcontainerkopen.nl, een ruime container met inhoud van 1100 liters.: De container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter heeft een aan 2 kanten te openen deksel, beter bekend als splitdeksel en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter heeft een aan 2 kanten te openen deksel, beter bekend als splitdeksel en is geschikt voor intensief gebruik besteld u bij Afvalcontainerkopen.nl, een ruime container met inhoud van 1100 liters.: De container met dubbele opening of oranje split deksel 1100 liter heeft een aan 2 kanten te openen deksel, beter bekend als splitdeksel en is geschikt voor intensief gebruik.