afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld flessen van PET materiaal verzamelen Er zijn 3 producten

Statiegeld flessen verzamelaar

Statiegeld flessen verzamelen met de PETman afvalbak

Met de PETman afvalbak is het heel eenvoudig om plastic PET flessen te verzamelen. De PETman is een opvallende afvalbak in de vorm van een frisdrank flesje en heeft een inwerpopening aan de voorzijde waar de lege water flessen en frisdrank flessen gemakkelijk in kunnen worden gegooid. De PETman afvalbak heeft een ruime inhoud van 210 liter zodat u er van verzekerd bent dat er flink wat flessen in kunnen worden gegooid. Ook bijpassende afvalzakken zodat de afvalbak niet vies wordt zijn een optie.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Een forse verbetering sinds juli 2021

In een jaar tijd zijn grote stappen gezet om zoveel mogelijk plastic flessen en flesjes via het statiegeldsysteem in te zamelen voor recycling. Uit de laatste meting van februari 2022 blijkt dat 80% van alle plastic statiegeldflessen retour komt. De PETman levert hier een eenvoudige en goede bijdrage aan. Zorg voor minder zwerfafval en daarnaast ook voor extra inkomsten voor uw school, vereniging, bedrijf of event met de PETman. Het geld kunt u natuurlijk aan een intern project besteden maar ook wordt er vaak voor een goed doel gekozen door onze klanten.

De statiegeld flessen afvalbak is verkrijgbaar in diverse kleuren

De statiegeld afvalbak PETman is verkijgbaar in 5 kleuren. U heeft in onze shop de keuze uit een oranje PETman, een witte PETman afvalbak, een zwarte PETman, een blauwe PETman afvalbak en een gele PETman. Op de Nederlandse markt worden jaarlijks meer dan 600 miljoen grote en 900 miljoen kleine statiegeldflessen verkocht, met de PETman zorgt u er voor dat deze flessen eenvoudig kunnen worden afgevoerd.

Statiegeld PETfles online bestellen


Productinformatie PETflessen afvalbak online bestellen

Online 240 liter foliestek minicontainer bestellen geschikt voor gebruik buiten: De PETflessen afvalbak is geschikt voor buitengebruik.
Online 240 liter foliestek minicontainer bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De PETflessen afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites PETflessen afvalbak

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de PETflessen afvalbak.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen