afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Canman voor het weggooien van aluminium blikje Er zijn geen producten

Canman voor het weggooien van aluminium blikje

Eenvoudig je aluminium blikje opruimen

Het is na hondenpoep waarschijnlijk de grootste ergernis en overlast die er is... de aanwezigheid van zwerfvuil in het straatbeeld. Vooral blikjes en flesjes zijn een bron van ergernis maar met de Canman is dat gelukkig verleden tijd. De Canman is een ruime en zeer opvallende afvalbak die niet misstaat op uw sportvereniging, plein, bedrijventerrein of scholengemeenschap. Dankzij het opvallende ontwerp bent u er van verzekerd dat leden, bezoekers, werknemers en leerlingen eenvoudig hun aluminium blikjes snel en eenvoudig weg kunnen gooien.

Lees meer »

Nieuwe regelgeving om aluminium blikjes in te zamelen

In Nederland komen ongeveer ieder jaar maar liefst 150 miljoen blikjes in het milieu terecht, een gigantisch aantal dat niet alleen veel kosten met zich meebrengt om op te ruimen maar ook nog eens verschrikkelijk slecht is voor het milieu. Maar ook dieren of bezoekers van bijvoorbeeld een strand kunnen zich eenvoudig aan de (kapotte) blikjes verwonden. Met statiegeld op blik is dat hopelijk verleden tijd.

"Koop je vanaf 31 december 2022 een blikje water, frisdrank, bier of andere zwak-alcoholhoudende dranken, dan betaal je als klant vijftien cent statiegeld. Supermarkten moeten verplicht lege blikjes en kleine plastic flesjes innemen. Andere ondernemers kunnen dit vrijwillig doen." Aldus Stientje van Veldhoven voormalig staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat.

Afvalbak Canman voor een opgeruimde woon- en leefomgeving

De Canman heeft een zeer ruime inhoud van 145 liter en een hoogte van 90cm met een doorsnede van 50cm. De grote afvalbak voorkomt zwerfafval zoals bijvoorbeeld aluminium blikjes en kan worden aangekleed met een standaard wikkel, een in eigen studio ontworpen wikkel of een wikkel op maat in onze eigen ontwerpstudio. Voor een offerte kunt u een mailtje sturen aan info@modii.nl.

Canman afvalbak is nu te koop

De Canman voor aluminium blikje online bestellen

Productinformatie Canman voor aluminium blikje

De afvalbak voor aluminium blikje gebruik buiten.: De afvalbak voor aluminium blikjes is geschikt voor buitengebruik.
De afvalbak voor aluminium blikje gemaakt van sterke en degelijke materialen: De afvalbak voor aluminium blikjeis geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites voor aluminium statiegeld blikjes afvalbak

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren statiegeld blikjes afvalbak.

Statiegeld Nederland blik
Statiegeld op blikjes - Plastic soup foundation
Statiegeld op blikjes is een feit