afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Online rolcontainers bestellen Er zijn 3 producten

Online rolcontainers bestellen

Online rolcontainers bestellen

Rolcontainers hebben een grote afvalcapaciteit, en zijn tegelijkertijd erg mobiel door de zwenkwielen aan de onderzijde. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik op evenemententerreinen en andere plekken met veel voorbijgangers en hun afval. Veel bedrijven kiezen dan ook voor onze rolcontainers om te helpen bij de afvalverwerking rond hun bedrijfspand. Als u bij ons bestelt, heeft u snel en voordelig uw rolcontainers op locatie. Online rolcontainers bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Lees meer »

 • Voorradig
  Container 770 ltr

  Rolcontainer 770 liter inhoudRolcontainer met inhoud van maar liefst 770 liter en een strak, mooi afgewerkt design. Door middel van 4 wielen is hij heel simpel te verplaatsen. Op de achterste wielen zit een remsysteem waardoor de container niet uit zichzelf weg kan rijden wanneer deze op een hellend vlak staat. Deze container is makkelijk te openen met behulp van de zwarte hendel aan de zijkant.

  Rolcontainer 770 liter inhoudRolcontainer met inhoud van maar liefst 770 liter en een...

  Rolcontainer 770 liter inhoudRolcontainer met inhoud van maar liefst 770 liter en een strak, mooi afgewerkt design. Door middel van 4 wielen is hij heel simpel te verplaatsen....

  359,95 €
  Bekijken
 • Staalverzinkte Container 1100 ltr
  Voorradig
  Staalverzinkte Container 1100 ltr

  Industriële container 1100 literDé staalverzinkte container waar (bijna) al het afval in kan wat u kwijt wilt. De blauwe papiergleuf biedt de mogelijkehijd om in plaats van alleen een bak ook nog eens een papierbak van deze afvalcontainer te maken. Gemakkelijk te legen middels een hendel. De vier wielen bevatten ieder een remblok en staat daarom altijd stevig op zijn plaats.  

  Industriële container 1100 literDé staalverzinkte container waar (bijna) al het afval...

  Industriële container 1100 literDé staalverzinkte container waar (bijna) al het afval in kan wat u kwijt wilt. De blauwe papiergleuf biedt de mogelijkehijd om in plaats van...

 • Staalverzinkte Container 770 ltr
  Voorradig
  Staalverzinkte Container 770 ltr

  Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoudRolcontainer met een inhoud van maar liefst 770 liter. Door middel van vier wielen is de rolcontainer heel simpel te verplaatsen. Op twee wielen zit een remsysteem waardoor de staalverzinkte container niet uit zichzelf weg kan rijden wanneer deze op een hellend vlak staat. Een trekstang is los verkrijgbaar om de container makkelijk te vervoeren.

  Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoudRolcontainer met een inhoud van maar...

  Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoudRolcontainer met een inhoud van maar liefst 770 liter. Door middel van vier wielen is de rolcontainer heel simpel te verplaatsen....

Diverse rolcontainers beschikbaar

Wij hebben diverse soorten rolcontainers in het assortiment. Naast de keuze uit de grootte en het materiaal, namelijk plastic of metaal, kunt u ook kiezen voor de kleur. Ook leveren wij enkele van onze rolcontainers met optionele extra's zoals glasrozetten, foliestieken, etc. voor het opvangen van specifieke soorten afval. Wilt u dus online rolcontainers bestellen, dan weet u waar u moet zijn. Afvalcontainerkopen.nl biedt een groot aanbod tegen scherpe prijzen.

Rolcontainers geschikt voor vele toepassingen

De rolcontainers in ons assortiment zijn geschikt voor vele (industiriële) toepassingen, groot, sterk en degelijk heeft u langdurig plezier van uw aankoop. denk aan het gebruik bij (grote) bedrijven of bedrijfsterreinen, maar ook scholen, sportverenigingen, supermarkten en gemeentes behoren tot ons klantenbestand. De containers zijn verkrijgbaar met een inhoud van 770 liter tot maar liefst 1100 liter, ruim voldoende om uw afval in te deponeren en daarnaast eenvoudig te verplaatsen.

Verkrijgbare modellen rolcontainers bestellen (enkele voorbeelden)

 1. Rolcontainer 770 liter inhoud bestellen
 2. Kunststof container 1100 liter bestellen
 3. Staalverzinkte container 1100 liter bestellen
 4. Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoud bestellen
 5. Industriële container 1100 liter bestellen

Productinformatie kunststof en stalen rolcontainers

Online rolcontainers bestellen geschikt voor gebruik buiten: De kunststof en stalen rolcontainers met een inhoud van 770 liter tot 1100 liter zijn geschikt voor buitengebruik.

Online rolcontainers bestellen zijn vuurbestendig: De grote en sterke afvalcontainers zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Online rolcontainers bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De kunststof en stalen rolcontainers met een inhoud van 770 liter tot 1100 liter zijn geschikt voor intensief gebruik.

Online rolcontainers bestellen met metalen binnenemmerDe grote en sterke afvalcontainers zijn uitgerust met een metalen binnenemmer