afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld Nederland voor verzamelen van petflessen Er zijn 3 producten

Petflessen met statiegeld verzamelen in België en Nederland

In Nederland statiegeld petflessen verzamelen

Gemakkelijk statiegeld peflessen verzamelen dat kan met de PETman afvalbak. De PETman heeft een opvallende uistraling in de vorm van een fles en heeft een hoogte van 180cm, 58cm breed en een inhoud van 210 liter. Ideaal dus om statiegeld mee in te zamelen, dat geld kunt u dan eenvoudig besteden aan bijvoorbeeld een goed doel of een ander doel binnen uw vereniging, sportvereniging, event, bedrijf of scholengemeenschap.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Nieuwe regelgeving om gebruik plastic te reduceren

Met ingang van 1 juli 2021 wordt er statiegeld ingevoerd op kleine plastic frisdank- en waterflessen. Daarnaast komt er vanaf 3 juli 2021 een wijziging in de wet om het gebruik van plastic te reduceren. Deze veranderingen hebben ook gevolgen voor vereniging, sportvereniging, event, bedrijf of scholengemeenschap.

Afvalbak PETman verkrijgbaar in diverse kleuren

De afvalbak PETman is verkrijgbaar in meerdere kleuren, daarnaast bestaat eventueel de mogelijkheid een kleur naar keuze te nemen. Dat is echter enkel mogelijk in grote oplages. De PEtman is verkrijgbaar in zwart, wit, oranje, blauw of geel en kan worden bestickerd met een standaard wikkel of een wikkel op basis van uw eigen ontwerp. De wikkels worden in eigen studio gemaakt en ontworpen. Ook kunt u eventueel uw eigen bureau een ontwerp laten maken.

xxx online bestellen

Productinformatie petflessen afvalbak online bestellen

PETman in meerdere kleuren bestellen geschikt voor gebruik buiten: De petflessen afvalbak is geschikt voor buitengebruik.
Online 240 liter foliestek minicontainer bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De petflessen afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites petflessen afvalbak

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de petflessen afvalbak.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen