afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

PETman voor het inzamelen van plastic statiegeld flesjes Er zijn 3 producten

Statiegeld flesjes inzamelen met de PETman

Zamel plastic flesjes in met de PETman

Zamel snel en gemakkelijk plastic PET flesjes in met de PETman. De PETman voorkomt dat flesjes zomaar op de grond worden gegooid of in het milieu terecht komen. Gemaakt van hoogwaardig kunststof is de PETman een uitstekende optie om de flesjes in te zamelen op kantoor, bedrijventerrein, sportcomplex, scholen of event. De PETman is ongeveer 1.80 meter hoog en heeft een doorsnede van 0.58 meter. De PETman heeft een flinke inhoud van 210 liter zodat er een flink aantal flesjes in kunnen worden gedeponeerd.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Zamel flesjes in voor het milieu en koppeld dat aan een goed doel

Met het inzamelen van de flesjes ben je niet alleen verantwoordelijk voor het feit dat er minder zwerfafval onstaat, de PETman is ook zeer geschikt om te gebruiken i.v.m. een goed doel. Uit ervaring zien wij dat de PETman vaak wordt gebruikt voor leuke en (milieu)bewuste doelen. De PETman kan tijdens dit soort doelen worden aangekleed met een wikkel of een wikkel op maat. Een wikkel met eigen vormgeving of een eigen design dat gekoppeld wordt aan het goede doel. De wikkels kunnen in onze studio worden ontworpen geproduceerd, eventueel een eigen ontwerp aanleveren behoort ook tot de mogelijkheden.

De PETman voor het inzamelen van plastic flesjes is verkrijgbaar in diverse kleuren

De PETman is verkrijgbaar in meerdere kleuren; oranje, wit, zwart, blauw of geel. Andere kleuren zijn mogelijk alleen enkel in grote oplages.

Plastic PET flesjes afvalbak online bestellen

Productinformatie PET flesjes afvalbak online bestellen

PETman voor lege statiegeld flesjes bestellen geschikt voor gebruik buiten: De PET flesjes afvalbak is geschikt voor buitengebruik.
Afvalbak met voorzijde opening bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De PET flesjes afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites PET flesjes afvalbak

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de PET flesjes afvalbak.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen