afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Blauwe mini container 240 liter Er is 1 product.

Blauwe mini container 240 liter voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Blauwe mini container 240 liter

De blauwe mini container 240 liter is een sterke mini container die geschikt is voor de opslag en verwerking van diverse soorten afval of andere materialen. Zo kunt u deze blauwe mini container 240 liter niet alleen gebruiken voor afval maar bijvoorbeeld ook voor de opslag van tuin gereedschappen, sportartikelen, kinderspeelgoed, vloeistoffen of andere andere producten. Ideaal voor gebruik in de garage, magazijn of tuinhuisje.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

De blauwe mini container 240 liter is leverbaar met deksel met inworpgleuf en slot

De blauwe mini container 240 liter is natuurlijk in eerste instantie ooit ontwikkeld voor het verwerken van afval, huisvuil of (klein) grofvuil. Maar in ons assortiment vindt u ook een speciaal ontwikkeld model voor de opslag van vertrouwelijke informatie tijdens stemmingen gedurende verkiezingen etc. De blauwe mini container 240 liter is leverbaar met deksel met inworpgleuf en slot is verkrijgbaar in een 240 liter uitvoering.

Blauwe mini container 240 liter voor intensief gebruik

De blauwe mini container 240 liter voor intensief gebruik is kortom een ideale partner voor het schoon en opgeruimd houden van uw woon- of werkomgeving. Een opvallende blauwe kleur zorgt er voor dat weinig gebruikers deze container over het hoofd zullen, gemaakt van sterk HDPE kunststof en uitgerust met een stevige deksel voorkomt u dat vervelende luchtjes of vocht uit afval de omgeving vervuilen.

Verkrijgbare modellen blauwe mini containers 240 liter

 1. Blauwe mini container 240 liter
 2. Blauwe mini container 360 liter
 3. Blauwe mini container
 4. Blauwe mini container 120 liter

Productinformatie blauwe mini container 240 liter

De blauwe mini container 240 liter is geschikt voor buitengebruik.: De blauwe mini container 240 liter is geschikt voor buitengebruik.

De blauwe mini container 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De blauwe mini container 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.