afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Mini-container 120 liter

Mini-container 120 liter

Mini-container 120 liter

Mini-container
De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als de sterkste op de markt en worden dus ook ingezet als opslagcontainer diverse materialen en vloeistoffen. De containers beschikken over 2 stevige zwarte wielen en een degelijke handgreep zodat de mini-container makkelijk is te verplaatsen.

Hailo

52,95

In mandje

Meer informatie

Mini container met inhoud van 120 liter

Het kleine "broertje" van de bekendste container van Nederland! De mini container heeft een inhoud van 120 liter en is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, zo hebben wij groene mini-containers voor het GFT afval maar ook rode mini containers met voldoende ruimte voor al uw andere afval is natuurlijk in onze shop voorradig. Verder hebben wij de standaard grijze mini container in ons assortiment, plus een blauw, geel en bruin model. Bent u dus op zoek naar een opgeruimde woon- en/of werkomgeving dan is deze kleine container dé ideale oplossing! In de webshop van Afvalcontainerkopen.nl vindt u altijd wel een afvalbak of container die bij uw situatie past.

Beschikbare varianten

Blauwe mini container
Bruine mini container
Grijze mini container
Gele mini container
Groene mini container
Rode mini container

Eigenschappen mini-container

Niet vloeistof doorlatend
Scharnierdeksel
Stevig, hardkunststof en stootbestendig materiaal

Geschikt voor

Groenafval
Bouwafval
Vloeistoffen
Dagelijks afval

Productgegevens

 • Hoogte (mm) - 97.4 cm
 • Breedte (mm) - 47.9 cm
 • Diepte (mm) - 55.5 cm

Accessoires

 • Container 2x 120 ltr
  Container 2x 120 ltr

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containers Containerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2...

  415,95 € In mandje
 • Containerzakken 50/20x125x0.012
  Containerzakken 50/...

  Containerzakken HDK containerzakken, verpakt per doos. De inhoud bedraagt 8 rollen van 30 vuilnizakken per rol. (240 stuks)

  34,95 € In mandje