afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Inzamelen van plastic flessen op school Er zijn 3 producten

Afvalbak voor plastic flessen op school

Plastic flessen inzamelen op school

Snel en eenvoudig flessen inzamelen op school??? Dat kan nu op een leuke en opvallende manier met de PETman afvalbak die u in ons assortiment terug kunt vinden. De PETman is een favalbak met een opening aan de voorzijde waar gebruikers eenvoudig hun plastic statiegeld flessen in kunnen gooien. Zo voorkomt u rondzwervend afval op en rond uw school of scholencomplex maar kunt u ook een extraatje in het laatje brengen door het inzamelen van de statiegeld flessen. Ook is het mogelijk het geld aan een goed doel te schenken. In Nederland zit er statiegeld op zowel grote als kleine plastic flessen van frisdrank en water. Producenten van 100% sap kunnen vrijwillig deelnemen aan het statiegeldsysteem. Zo kunnen nog meer plastic flessen worden ingezameld en gerecycled.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Een PET statiegeld flessen afvalbak met ruime inhoud

De statiegeld flessen afvalbak heeft een ruime inhoud van 210 liter en heeft een opvallende vormgeving van een grote fles. De PETman is 1 meter 80 hoog en heeft een breedte van 58 centimeter. Met de PETman bent u er van verzekerd dat u veel flessen in kunt zamelen.

De statiegeld afvalbak voor plastic flessen op school is verkrijgbaar in diverse kleuren

De statiegeld afvalbak is verkrijgbaar in diverse kleuren, u kunt de plastic flessen deponeren op school in de de PETman's in oranje, geel, wit, blauw en zwart. De afvalbak voor plastic flessen kan worden aangekleed met een standaard wikkel of een wikkel naar keuze. In onze studio kunnen wikkels worden vormgegeven in uw eigen huisstijl of gebaseerd op een goed doel naar keuze. De wikkels worden ook in onze eigen studio geproduceerd.

De PETman voor plastic flessen inzamelen online bestellen

Productinformatie afvalbak voor statiegeld flessen online bestellen

Statiegeld flessen afvalbak bestellen geschikt voor gebruik buiten: De afvalbak voor statiegeld flessen is geschikt voor buitengebruik.
Afvalbak voor plastic flessen bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialenDe afvalbak voor statiegeld flessen is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites statiegeld flessen

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de statiegeld flessen.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen