afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Mini-container 360 ltr

Mini-container 360 ltr

Mini-container 360 ltr

Kunststof mini container met een inhoud van 360 liter
Deze mini-container van 360 liter kunnen we bijna geen mini container meer noemen vanwege de grote inhoud. Er kunnen gemiddeld ongeveer 7 afvalzakken in. Aan de achterzijde van de prullenbak bevinden zich twee stevige handvaten waardoor de prullenbak goed is te verplaatsen.

Hailo

115,95

In mandje

Kwantumkorting

product van (hoeveelheid) korting
Mini-container 360 ltr 5 -2,50 €

Meer informatie

Mini container met inhoud van 360 liter

De grote broer van de bekendste container van Nederland en inmiddels ook een vertrouwd gezicht in menig dorp maar natuurlijk ook in de stad! De mini container heeft een inhoud van maar liefst 360 liter en is verkrijgbaar in diverse kleuren, van de overbekende groene mini-containers voor het GFT afval tot de grijze mini containers. Verder hebben wij de rode mini container in ons assortiment, plus een blauw en geel model. Bent u dus op zoek naar een opgeruimde woon- en/of werkomgeving dan is deze container de ideale oplossing voor uw afvalverwerking! In de webshop van Afvalcontainerkopen.nl vindt u altijd wel een afvalbak of container die bij uw situatie past.

Beschikbare varianten

Blauwe mini container
Grijze mini container
Gele mini container
Groene mini container
Rode mini container

Eigenschappen mini-container

Niet vloeistof doorlatend
Scharnierdeksel
Stevig, hardkunststof en stootbestendig materiaal

Geschikt voor

Groenafval
Bouwafval
Vloeistoffen
Dagelijks afval

Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 111.2 cm
  • Breedte (mm) - 58.5 cm
  • Diepte (mm) - 88.0 cm