afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Gele mini container Er zijn 3 producten

Gele mini container voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Gele mini container

Een gele mini container is geschikt voor het afvoeren en verwerken van meerdere soorten afval. Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan huisvuil maar ook GFT afval, (klein) zakelijk afval of (klein) grofvuil kunt u zonder problemen afvoeren met behulp van de gele mini container. Een gele mini container kopen kan heel gemakkelijk in onze webshop.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Mini-container 120 liter donkergrijs met gekleurd...

  Mini-container met gekleurd dekselDe tweewiel-containers met gekleurd deksel, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als zeer degelijk en worden dus ook ingezet als opslagcontainer diverse andere materialen. De containers beschikken over 2 stevige zwarte wielen en een degelijke handgreep zodat de mini-container makkelijk is te verplaatsen.

  Mini-container met gekleurd dekselDe tweewiel-containers met gekleurd deksel, worden...

  Mini-container met gekleurd dekselDe tweewiel-containers met gekleurd deksel, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als...

  52,95 €
  Bekijken
 • Mini-container 120 liter
  Voorradig
  Mini-container 120 liter

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als de sterkste op de markt en worden dus ook ingezet als opslagcontainer diverse materialen en vloeistoffen. De containers beschikken over 2 stevige zwarte wielen en een degelijke handgreep zodat de mini-container makkelijk is te verplaatsen.

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk...

  Mini-container De tweewiel-containers, ofwel mini-containers, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het inzamelen van afval. De mini-containers staan bekend als de sterkste op de...

  52,95 €
  Bekijken

De gele mini container kan worden uitgerust met een glasrozet

De gele mincontainer kan worden uitgerust met een glasrozet, een ideale oplossing tijdens festivals, feesten of grote openbare bijeenkomsten waar veel gedronken wordt en er dus veel plastic of glazen flessen worden gebruikt. Ook tijdens sportactiviteiten of op sportverenigingen worden de gele mini containers veelvuldig gebruikt.

Gele mini container in opvallende kleur

De gele mini container in opvallende kleur is gemaakt van zeer sterk HDPE kunststof zodat u zonder probleem de glazen of plastic flessen in de gele mini container kunt deponeren. Het sterke en duurzame kunststof voorkomt dat vloeistoffen uit de weggegooide flessen en flesjes door de bodem kunnen lekken.

Verkrijgbare modellen gele mini containers

 1. Gele mini container
 2. Gele mini container 120 liter
 3. Gele mini container 240 liter
 4. Gele mini container 360 liter

Productinformatie gele mini container

De gele mini container is geschikt voor buitengebruik.: De gele mini container is geschikt voor buitengebruik.

De gele mini container is geschikt voor intensief gebruik.: De gele mini container is geschikt voor intensief gebruik.