afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld Nederland voor verzamelen van petflesjes Er zijn 3 producten

In Nederland en of België statiegeld petflesjes inzamelen

Statiegeld in Nederland en België voor het verzamelen van petflesjes

Snel en eenvoudig statiegeld sparen met het verzamelen van petflesjes, dat kan nu met de opvallende PETman van Afvalcontainerkopen.nl. De PETman is een zeer opvallende afvalbak in de vorm van een statiegeld flesje en heeft een inwerpopening aan de voorzijde zodat plastic statiegeld flesjes gemakkelijk door de bezoekers van uw event, school, sportvereniging of bedrijf kunnen worden ingeworpen. De PETman is een afvalbak die echt opvalt en zorgt voor minder zwerfafval, en... het mooie is dat u er ook nog geld mee terugverdiend. Dat geld kunt u dan besteden aan een goed doel of misschien een leuke activiteit binnen uw bedrijf, event of sportvereniging.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Statiegeld petflesjes inzamelen met een grote afvalbak

De statiegeld petflesjes kunnen in grote aantallen worden verzameld met de PETman, de PETman heeft een ruime inhoud van 210 liter en is 1,8 meter hoog. De breedte bedraagt 0,58 meter en de afvalbak kan worden gevuld met bijpassende plastic verzamelzakken. De peflesjes kunnen op de daartoe aangewezen plaatsen worden ingeleverd. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten innamepunten, namelijk innamepunten die statiegeld uitkeren en overige innamepunten. Bij innamepunten die statiegeld uitkeren krijgt u altijd het statiegeld terug. Overige innamepunten zijn hiertoe niet verplicht, maar kunnen ervoor kiezen om vrijwillig in te gaan zamelen. Houd er dus rekening mee dat zij niet altijd het statiegeld uitkeren. Mocht u toch het statiegeld terug willen, dan kunt u uw flesje bewaren en op een later moment inleveren bij een punt die wel uitkeert.

De PETman voor statiegeld petflesjes is verkrijgbaar in diverse kleuren

De PETman is verkrijgbaar in meerdere kleuren en eventueel in grote oplages in een kleur naar keuze. De standaard kleuren in ons assortiment zijn geel, oranje, blauw, wit en zwart. Voor de PETman is een standaard wikkel in onze webshop beschikbaar, ook is het mogelijk een wikkel te laten ontwerpen naar eigen ontwerp. De wikkels worden geproduceerd in onze eigen studio. Ook is het mogelijk wikkels te ontwikkelen die omgewisseld kunnen worden afhankelijk van het doel van de te verzamelen petflesjes.

Petflesjes afvalbak online bestellen

Productinformatie statiegeld afvalbak online bestellen

Opvallende flessen afvalconatiner bestellen geschikt voor gebruik buiten: De statiegeld afvalbak is geschikt voor buitengebruik.
PETman bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De statiegeld afvalbak is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites statiegeld afvalbak

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de statiegeld afvalbak.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen