afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Grijze minicontainer Er is 1 product.

Grijze minicontainer voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Grijze minicontainer

De grijze minicontainer is een minicontainer die inmiddels niet meer uit het straatbeeld in Nederland en Vlaanderen is weg te denken. De grijze minicontainer werd voor het eerst in de jaren 70 in Nederland geïntroduceerd en heeft een gestage opkomst doorgemaakt. Vrijwel in iedere gemeente wordt het huisvuil tegenwoordig opgehaald met een grijze minicontainer.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

De grijze minicontainer voor het verwerken van (klein) huishoudelijk en zakelijk afval

De grijze minicontainer wordt natuurlijk gebruikt voor het verwerken van (klein) huishoudelijk en zakelijk afval. Maar het is natuurlijk ook mogelijk de grijze afvalcontainer(s) te gebruiken voor andere doeleinden, denkt u bijvoorbeeld eens aan het opslaan van vloeistoffen, het opbergen van diverse sportartikelen bij sportverenigingen en scholen of tuingereedschappen.

Grijze minicontainer met een lange levensduur

De grijze minicontainer met een lange levensduur is geschikt voor intensief gebruik, de minicontainers zijn uitgerust met 2 zwarte wielen zodat de container eenvoudig wendbaar is en u zonder veel problemen de grijze minicontainer kunt verplaatsen wanneer dit noodzakelijk is.

Verkrijgbare modellen grijze minicontainers

 1. Grijze minicontainers
 2. Grijze minicontainer 120 liter
 3. Grijze minicontainer 240 liter
 4. Grijze minicontainer 360 liter
 5. Grijze minicontainer 400 liter

Productinformatie grijze minicontainer

De grijze minicontainer is geschikt voor buitengebruik.: De grijze minicontainer is geschikt voor buitengebruik.

De grijze minicontainer is geschikt voor intensief gebruik.: De grijze minicontainer is geschikt voor intensief gebruik.