afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Rode minicontainer Er is 1 product.

Rode minicontainer voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Rode minicontainer

De rode minicontainer is een opvallende minicontainer die geschikt is voor het verwerken en afvoeren van diverse soorten afvalstromen. Dat kan thuis zijn maar bijvoorbeeld ook op scholen, kantoorgebouwen, sportverenigingen of de horeca. De rode minicontainer kan ook voor heel andere toepassingen worden gebruikt, denkt u dan eens aan de opslag van bijvoorbeeld vloeistoffen, tuingereedschap, sportartikelen of openhaard hout.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

De rode HDPE minicontainer voor afvalverwerking

De rode HDPE minicontainer voor afvalverwerking is niet alleen een opvallende rode minicontainer maar dankzij de hoogwaardige kwaliteit HDPE is een lange levensduur verzekerd. Een rode minicontainer kopen kan heel eenvoudig in onze webshop, daarnaast vindt u bij ons ook meerdere bulk aanbiedingen zodat u meerdere rode minicontainers tegen een aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen. Voor grotere aantallen vragen wij u om telefonisch contact op te nemen voor een offerte.

Rode HDPE minicontainer voor langdurig en intensief gebruik

De rode HDPE minicontainer voor langdurig en intensief gebruik is dankzij de twee of drie zwarten wielen eenvoudig te verplaatsen wanneer dit gewenst is of wanneer u uw vuilnis aan wil bieden voor het legen van de rode minicontainer. Wij bieden meerdere soorten rode minicontainers aan en hebben ook een speciaal model met foliestek voor het afvoeren van plastic verpakkingsmaterialen of krimpfolie die men veel in magazijnen aantreft.

Verkrijgbare modellen rode minicontainers

 1. Rode minicontainers
 2. Rode minicontainer 120 liter
 3. Rode minicontainer 240 liter
 4. Rode minicontainer 360 liter

Productinformatie rode minicontainer

De rode minicontainer is geschikt voor buitengebruik.: De rode minicontainer is geschikt voor buitengebruik.

De rode minicontainer is geschikt voor intensief gebruik.: De rode minicontainer is geschikt voor intensief gebruik.