afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Grijze mini container 360 liter Er is 1 product.

Grijze mini container 360 liter voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Grijze mini container 360 liter

Een grote of een kleine grijze mini container, u vindt ze snel en eenvoudig in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl. Wij hebben diverse maten afvalcontainers waaronder de grijze mini container 360 liter. De grijze mini container 360 liter is een perfecte afvalcontainer wanneer u niet al te veel afval produceert maar wel het gemak van een makkelijk verplaatsbare afvalcontainer wilt ervaren.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

Grijze mini container 360 liter voor het verwerken van diverse soorten afval

De grijze mini container 360 liter voor het verwerken van diverse soorten afval is eenvoudig te gebruiken en dankzij de stevige handgreep en twee zwarte wielen kunt u deze plaatsen waar u maar wilt. De grijze mini container is niet alleen geschikt voor het afvoeren van huisvuil, (klein) grofvuil of (klein) zakelijk afval. Maar de afvalcontainer is bijvoorbeeld ook geschikt voor heel andere toepassingen, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het opslaan van voorraad, het opslaan van vloeistoffen, het opslaan van sportartikelen bij sportverenigingen of op scholen en wat te denken van uw tuingereedschap.

Grijze mini container 360 liter inhoud geschikt voor lang en intensief gebruik

De grijze mini container 360 liter inhoud is zonder problemen geschikt voor lang en intensief gebruik in of rondom uw huis of kantoor. Dankzij de sterke HDPE kunststof productie kunt u de mini container ook zonder problemen buiten laten staan wanneer u onverhoopt niet voldoende ruimte in huis, kantoor of garage heeft.

Verkrijgbare modellen grijze mini containers 360 liter

 1. Grijze mini container 360 liter
 2. Grijze mini container 400 liter
 3. Grijze mini containers
 4. Grijze mini container 120 liter
 5. Grijze mini container 240 liter

Productinformatie grijze mini container 360 liter

De grijze mini container 360 liter is geschikt voor buitengebruik.: De grijze mini container 360 liter is geschikt voor buitengebruik.

De grijze mini container 360 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De grijze mini container 360 liter is geschikt voor intensief gebruik.