afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Statiegeld in Nederland verdienen met aluminium blikje Er zijn geen producten

Statiegeld in Nederland verdienen met aluminium blikje

Verminder zwerfafval zoals aluminium blikjes en verdien in Nederland met statiegeld

Wil je er voor zorgen dat er minder zwerfafval op straat terecht komt dan is de Canman afvalbak een uitstekende optie. Zwerfafval van blikjes zoals Heineken, Coca Cola en Red Bull voeren al jaren de "zwerfafval lijstjes" aan en een echte oplossing blijkt helaas nog steeds niet beschikbaar. De Canman is een opvallende afvalbak in de vorm van een fris- of alcoholhoudend blikje en heeft een ruime inhoud zodat u er i.i.g. voor zorgt dat er minder rondslingerende blikjes zomaar op straat worden gegooid. De Canman is ideaal voor sportverenigingen, scholen, events, bedrijvenrterrein en andere afgesloten terreinen. U zult niet al het zwerfafval kunnen vorkomen maar met de Canman zet u wel de juiste stap!!!

Lees meer »

Nieuwe regelgeving om zwerfafval te verminderen in de openbare ruimte

Binnenkort gaat er eindelijk nieuwe regelgeving in om de overlast van zwerfafval te verminderen, in april 2020 besloot het ministerie van infrastructuur en waterstaat al statiegeld op plastic flesjes in te voeren voor minder zwerfafval. Vanaf de zomer van 2021, kan je de kleine plastic flesjes inleveren tegen 15 eurocent statiegeld. Staatssecretaris Van Veldhoven beslechtte met deze besluiten een 20 jaar lange politieke discussie tussen de voor - en tegenstanders van statiegeld. “Ik heb altijd gezegd: ik vind dat linksom of rechtsom het aantal blikjes en flesjes in het zwerfafval drastisch moet verminderen. De meest effectieve manier om zwerfafval tegen te gaan is überhaupt voorkomen dat mensen hun afval in het milieu gooien. Statiegeld blijkt daarvoor het juiste middel,” aldus Van Veldhoven. Nederland sluit zich met statiegeld op blik aan bij onder andere Duitsland, Finland, Noorwegen en Denemarken.

Afvalbak Canman voor inzamelen statiegeld blikjes

De Canman afvalbak heeft een ruime inhoud van ongeveer 145 liter met een hoogte van 90 centimeter en een doorsnede van 50 centimeter. De bak zal zeer zeker opvallen en kan worden vormgegeven met een standaard wikkel of een wikkel naar eigen keuze. Het wikkel kan eventueel in onze webshop worden geproduceerd en ontworpen. Met het inzamelen van de blikjes helpt u niet alleen het milieu een handje maar u kunt het statiegeld ook gebruiken voor een doel naar keuze of u doneert het aan een goed doel... een optie die wij ook zeer veel tegenkomen.

De Canman statiegeld afvalbak is nu te koop

Canman afvalbak voor statiegeld blikjes online bestellen

Productinformatie statiegeld afvalbak voor blikjes

De afvalbak voor het inzamelen van blikjes en gebruik buiten.: De ruime afvalbak voor statiegeld blikjes is geschikt voor buitengebruik.
xxx gemaakt van sterke en degelijke materialen: De ruime afvalbak voor statiegeld blikjes is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites Canman afvalbak voor rondzwervende aluminium blikjes

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren statiegeld blikjes afvalbak.

Statiegeld Nederland blik
Statiegeld op blikjes - Plastic soup foundation
Statiegeld op blikjes is een feit