afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Voordelige rolcontainers Er zijn 3 producten

Voordelige rolcontainers

Voordelige rolcontainers

Rolcontainers hebben een grote afvalcapaciteit, en zijn tegelijkertijd erg mobiel door de zwenkwielen aan de onderzijde. Hierdoor zijn ze ideaal voor gebruik op evenemententerreinen en andere plekken met veel voorbijgangers en hun afval. Veel bedrijven kiezen dan ook voor een rolcontainer voor bedrijfsafval bij hun pand. Het is mooi als er dan een aanbieder is van voordelige rolcontainers. Wij vullen die rol graag in. Bij Afvalcontainerkopen.nl kunt u altijd terecht voor voordelige rolcontainers.

Lees meer »

 • Voorradig
  Container 770 ltr

  Rolcontainer 770 liter inhoudRolcontainer met inhoud van maar liefst 770 liter en een strak, mooi afgewerkt design. Door middel van 4 wielen is hij heel simpel te verplaatsen. Op de achterste wielen zit een remsysteem waardoor de container niet uit zichzelf weg kan rijden wanneer deze op een hellend vlak staat. Deze container is makkelijk te openen met behulp van de zwarte hendel aan de zijkant.

  Rolcontainer 770 liter inhoudRolcontainer met inhoud van maar liefst 770 liter en een...

  Rolcontainer 770 liter inhoudRolcontainer met inhoud van maar liefst 770 liter en een strak, mooi afgewerkt design. Door middel van 4 wielen is hij heel simpel te verplaatsen....

  359,95 €
  Bekijken
 • Staalverzinkte Container 1100 ltr
  Voorradig
  Staalverzinkte Container 1100 ltr

  Industriële container 1100 literDé staalverzinkte container waar (bijna) al het afval in kan wat u kwijt wilt. De blauwe papiergleuf biedt de mogelijkehijd om in plaats van alleen een bak ook nog eens een papierbak van deze afvalcontainer te maken. Gemakkelijk te legen middels een hendel. De vier wielen bevatten ieder een remblok en staat daarom altijd stevig op zijn plaats.  

  Industriële container 1100 literDé staalverzinkte container waar (bijna) al het afval...

  Industriële container 1100 literDé staalverzinkte container waar (bijna) al het afval in kan wat u kwijt wilt. De blauwe papiergleuf biedt de mogelijkehijd om in plaats van...

 • Staalverzinkte Container 770 ltr
  Voorradig
  Staalverzinkte Container 770 ltr

  Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoudRolcontainer met een inhoud van maar liefst 770 liter. Door middel van vier wielen is de rolcontainer heel simpel te verplaatsen. Op twee wielen zit een remsysteem waardoor de staalverzinkte container niet uit zichzelf weg kan rijden wanneer deze op een hellend vlak staat. Een trekstang is los verkrijgbaar om de container makkelijk te vervoeren.

  Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoudRolcontainer met een inhoud van maar...

  Rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoudRolcontainer met een inhoud van maar liefst 770 liter. Door middel van vier wielen is de rolcontainer heel simpel te verplaatsen....

Diverse rolcontainers beschikbaar

Wij hebben diverse soorten rolcontainers in het assortiment. Naast de keuze uit de grootte en het materiaal, namelijk plastic of metaal, kunt u ook kiezen voor de kleur. Ook leveren wij enkele van onze rolcontainers met optionele extra's zoals glasrozetten, foliestieken, etc. voor het opvangen van specifieke soorten afval.

Voordelige rolcontainers

Met een voordelige rolcontainer heeft u de komende jaren geen omkijken naar het afvoeren van uw afval. De afvalstroom blijft keurig onder controle en er bestaat natuurlijk altijd de mogelijkheid om extra containers tegen een voordelige prijs aan te schaffen. De afvalcontainers zijn gemaakt van degelijk materiaal zoals staal en/of gehard kunststof zodat u bent verzekerd van een lange levensduur.

Verkrijgbare modellen rolcontainers kopen (enkele voorbeelden)

 1. Voordelige rolcontainer 770 liter inhoud
 2. Voordelige kunststof container 1100 liter
 3. Voordelige staalverzinkte container 1100 liter
 4. Voordelige rolcontainer staalverzinkt met 770 liter inhoud
 5. Voordelige industriële container 1100 liter

Productinformatie rolcontainers van kunststof of staal

Voordelige rolcontainers geschikt voor gebruik buiten: De voordelige rolcontainers van staal of kunststof zijn geschikt voor buitengebruik.

Voordelige rolcontainers zijn vuurbestendig: De stalen en/of kunststof rolcontainers tegen een voordelige prijs zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Voordelige rolcontainers zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De voordelige rolcontainers van staal of kunststof zijn geschikt voor intensief gebruik.

Voordelige rolcontainers met metalen binnenemmer: De stalen en/of kunststof rolcontainers tegen een voordelige prijs zijn uitgerust met een metalen binnenemmer.