afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Online 240 liter minicontainer kopen Er zijn 6 producten

240 liter minicontainer kopen online

Online een 240 liter minicontainer kopen

240 liter minicontainers in diverse soorten, kleurenstellingen en maten vindt u in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl. De mobiele 240 liter minicontainers zijn gemakkelijk in gebruik, gemaakt van sterk kunststof en hebben een lange levensduur. Een 240 liter minicontainer kopen kan online in onze webshop met 240 liter minicontainers.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van...

  Mini container met een inhoud van 240 liter met gekleurd dekselDeze mini-container van 240 liter is een sterke prullenbak met gekleurd deksel die niet veel ruimte in beslag...

  67,95 €
  Bekijken
 • Mini-container 240 ltr
  Voorradig
  Mini-container 240 ltr

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van...

  Kunststof mini container met een inhoud van 240 literDeze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

  67,95 €
  Bekijken
 • Glascontainer met glasrozet
  Voorradig
  Glascontainer met glasrozet

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel kan namelijk net als bij de grijze en groene bak opengemaakt worden.

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in...

  Minicontainer met glasrozet 240 literDe gele container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel...

  119,95 €
  Bekijken
 • Container met gleuf en slot
  Voorradig
  Container met gleuf en slot

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de bovenkant. Door deze kleine gleuf is de container enorm geschikt voor het indoen van vertrouwelijke gegevens. Deze container wordt vaak gebruik om te stemmen voor bijvoorbeeld verkiezingen, de container met gleuf is enkel in blauw beschikbaar. Heeft u interesse in een andere kleur neem dan contact op.

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de...

  Minicontainer 240 liter met papiergleufSterke mini-container met papiergleuf op de bovenkant. Door deze kleine gleuf is de container enorm geschikt voor het indoen van...

 • Voorradig
  Mini-container 240 ltr verzinkt

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van...

  Verzinkte mini container met een inhoud van 240 literDeze verzinkte mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak die niet veel ruimte in beslag neemt....

240 liter minicontainer voor het inzamelen van afval

De tweewiel-container, ook wel bekend als de 240 liter minicontainer, wordt gebruikt voor het inzamelen van meerdere soorten huisafval of bedrijfsafval. De 240 liter minicontainers zijn zeer sterk en zijn daarnaast natuurlijk ook geschikt voor GFT afval, daarnaast worden de 240 liter minicontainers ook ingezet als opslagcontainer van diverse materialen en vloeistoffen. De 240 liter containers beschikken over 2 slijtvaste wielen inclusief een kunststof handgreep zodat de minicontainer eenvoudig kan worden verplaatst. U kunt eenvoudig een 240 liter minicontainer kopen in onze webshop.

240 liter minicontainer kopen in diverse soorten en maten

De 240 liter minicontainers in ons assortiment zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en kleuren. Naast de bekende (standaard) 240 liter minicontainers zijn er 3 aparte uitvoeringen; een minicontainer 240 liter met foliestek, een minicontainer 240 liter met gleuf + slot en een minicontainer 240 liter met glasrozet. De standaard 240 liter minicontainers zijn verkrijgbaar in het blauw, bruin, geel, grijs, groen en rood. De 240 liter minicontainer met foliestek is verkijgbaar in het rood, de 240 liter minicontainer met gleuf + slot is verkrijgbaar in het blauw en de 240 liter minicontainer met glasrozet is verkrijgbaar in het geel.

Verkrijgbare modellen 240 liter minicontainer online kopen

Productinformatie 240 liter minicontainer online kopen

Online 240 liter minicontainer kopen geschikt voor gebruik buiten: De 240 liter minicontainer is geschikt voor buitengebruik.
Online 240 liter minicontainer kopen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De 240 minicontainer is geschikt voor intensief gebruik.