afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Minicontainer zaak Er zijn 5 producten

Minicontainer zaak voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Een makkelijk verplaatsbare kunststof minicontainer voor uw zaak

Een minicontainer is een kunststof vuilnisbak voor uw zaak of winkel op twee wielen waarin huishoudelijk afval, bedrijfsafval of groente en fruit afval (ook wel GFT container genoemd) kan worden verzameld. De minicontainer voor uw zaak of winkel dateert uit de jaren 70 en wordt inmiddels in vrijwel ieder huishouden of zaak gebruikt.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

 • Voorradig
  Deksel mobiele container, Rubbermaid

  Deksel mobiele container, RubbermaidDeksel voor Mobiele container (onderbak apart bestellen).

  Deksel mobiele container, RubbermaidDeksel voor Mobiele container (onderbak apart...

  Deksel mobiele container, RubbermaidDeksel voor Mobiele container (onderbak apart bestellen).

  13,95 €
  Bekijken
 • Mobiele container 110 ltr, Rubbermaid
  Voorradig
  Mobiele container 110 ltr, Rubbermaid

  Mobiele container 110 ltr, RubbermaidMobiele container basis van polypropyleen met ergonomische handgrepen. De verzonken wielen besparen ruimte. Scharnierend deksel in diverse kleuren leverbaar (apart bestellen).

  Mobiele container 110 ltr, RubbermaidMobiele container basis van polypropyleen met...

  Mobiele container 110 ltr, RubbermaidMobiele container basis van polypropyleen met ergonomische handgrepen. De verzonken wielen besparen ruimte. Scharnierend deksel in diverse...

 • Containerkar 240 ltr
  Voorradig
  Containerkar 240 ltr

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles tegelijkertijd meenemen. Niet meer helemaal teruglopen naar uw achtertuin als u in de voortuin bezig bent. Gewoon heel handig alles mee te nemen met deze containerkar.

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein...

  Containerkar voor minicontainerKar met 240 liter container, bezem, schop en klein afvalbakje (21 liter). Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig de straat vegen en altijd alles...

 • Container 2x 120 ltr
  Voorradig
  Container 2x 120 ltr

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden en 1 zwenkbaar neuswieltje. Standaard met grijze containers, andere kleuren containers a.u.b. specificeren bij uw bestelling.

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120...

  Kleine containerkar uitgerust met 2 mini-containersContainerkar compleet met 2x 120 liter container, bezem, schop en afvalbakje (21 liter). De kar is voorzien van 2 luchtbanden...

Mini rolcontainer voor winkels met inhoud van 120 liter, 140 liter of 240 liter

Minicontainers voor winkels zijn er in diverse soorten en maten maar natuurlijk ook in verschillende kleuren. Niet ieder model is er in even veel kleuren maar de twee meest gangbare maten, namelijk de 120 liter mini rolcontainer en de 240 liter mini rolcontainer zijn verkrijgbaar als rode minicontainer voor uw zaak, grijze minicontainer voor winkel, gele minicontainer voor uw zaak, groene minicontainer (ook wel GFT container genoemd) voor winkel, blauwe minicontainer voor uw zaak en bruine minicontainer voor winkel. Afvalcontainerkopen.nl levert de minicontainer(s) voor winkels in Nederland en België (Vlaanderen).

Degelijke kwaliteit minicontainer voor zaak of winkel

De minicontainers voor zaak of winkel in het assortiment van Afvalcontainerkopen.nl zijn van zeer degelijke kwaliteit kunststof (HDPE). Zodoende bent u verzekerd van een lange en intensieve levensduur voor zakelijk gebruik in uw zaak of winkel van de minicontainer.

Verkrijgbare minicontainer(s) voor zaak

 1. minicontainer 120 liter inhoud voor zaak
 2. minicontainer 140 liter inhoud voor zaak
 3. minicontainer 240 liter inhoud voor zaak
 4. minicontainer 360 liter inhoud voor zaak
 5. minicontainer 400 liter inhoud voor zaak

Productinformatie minicontainer voor zakelijk gebruik

De minicontainers voor zakelijk gebruik zijn geschikt voor buitengebruik.: De minicontainers voor zakelijk gebruik zijn geschikt voor buitengebruik.

De minicontainers voor zakelijk gebruik zijn geschikt voor intensief gebruik.: De minicontainers voor zakelijk gebruik zijn geschikt voor intensief gebruik.